Митрополиту Львівському побажали стати Папою Римським

29.03.2011, 15:46
Митрополиту Львівському побажали стати Папою Римським - фото 1
Львівський архиєпископ Української Автокефальної Православної Церкви Макарій привітав архиєпископа-митрополита Львівського Римо-Католицької Церкви Мечислава Мокшицького, який сьогодні святкує 50-літній ювілей і побажав йому стати Папою Римським.

exklusiv.gifВітання від архиєпископа МакаріяЛьвівський архиєпископ Української Автокефальної Православної Церкви Макарій (Малетич) привітав архиєпископа-митрополита Львівського Римо-Католицької Церкви Мечислава Мокшицького, який сьогодні святкує 50-літній ювілей і  побажав йому стати Папою Римським.

„Ми бажаємо Вам ще довго служити на львівській кафедрі, але якщо Бог дозволить, то стати Папою Римським. Ваша львівська паства матиме доступ до Святого престолу, а через неї і ми”, — зазначив владика Макарій.

Владика Венедикт співслужить владиці МечиславуЄпископ-помічник Львівської архиєпархії УГКЦ владика Ведедикт (Алексійчук), який співслужив під час святкової Євхаристії, зазначив, що єпископське служіння передусім - це велика відповідальність і побажав ювілярові натхнення й надалі з вірою провадити ввірених йому людей до спасіння.

Привітали ювіляра також Митрополит Львівський і Сокальський Димитрій (Рудюк) УПЦ КП, єпископ Дрогобицький Української Православної Церкви Філарет (Кучеров), представники влади Львова та Львівської області, духовенство Львівської архидієцезії РКЦ.

Після ювілейного Богослужіння