• Головна
  • Новини
  • В РКЦ подячною Месою відзначать завершення служіння в Україні нунція – архиєпископа Івана Юрковича...

В РКЦ подячною Месою відзначать завершення служіння в Україні нунція – архиєпископа Івана Юрковича

11.03.2011, 15:33
В РКЦ подячною Месою відзначать завершення служіння в Україні нунція – архиєпископа Івана Юрковича - фото 1
У катедральному соборі св. Олександра в Києві 18 березня відбудеться подячна Меса за сім років служіння Апостольського Нунція архиєпископа Івана Юрковича в Україні. Також цього дня відбудеться презентація книги Івана Юрковича «Бог посеред нього».

Yurkovycn_nuncio.jpgУ катедральному соборі св. Олександра в Києві 18 березня відбудеться подячна Меса за сім років служіння Апостольського Нунція архиєпископа Івана Юрковича в Україні. Також цього дня відбудеться презентація книги Івана Юрковича «Бог посеред нього».

За повідомленням офіційного сайту РКЦ в Україні, ця книга є збіркою проповідей, інтерв’ю, статей та інших публічних виступів архиєпископа Івана Юрковича, Апостольського Нунція, і створювалася як згадка про роки його служіння в Україні (2004-2011).

Всі тексти було розміщено на Інтернет-сторінці Апостольської Нунціатури або ж виходили друком в інших публікаціях з різних нагод. Книгу доповнює коротка хронологія важливих публічних подій, які відбувалися в цей період.

Нагадаємо, Архиєпископ Іван Юркович від 22 квітня 2004 року був Апостольським Нунцієм в Україні, де звершував свою місію впродовж 7 років, а 19 лютого ц.р. Папа Римський Бенедикт XVI призначив його послом Ватикану в Російській Федерації.