• Головна
  • Новини
  • Митрополит Львівський РКЦ та Архиєпископ Харківський УАПЦ подякували "Пласту" за акцію "Вифлеємський вогонь миру"...

Митрополит Львівський РКЦ та Архиєпископ Харківський УАПЦ подякували "Пласту" за акцію "Вифлеємський вогонь миру"

25.11.2010, 13:21
Митрополит Львівський РКЦ  та Архиєпископ Харківський УАПЦ подякували "Пласту" за акцію "Вифлеємський вогонь миру" - фото 1
У зверненні до «Пласту» від 16 листопада Голова Конференції римо-католицьких єпископів України Митрополит Мечислав Мокшицький благослив акцію «Вифлиємський вогонь миру».

abp_mokrzycki.jpgУ зверненні до «Пласту» від 16 листопада Голова Конференції римо-католицьких єпископів України Митрополит Мечислав Мокшицький благословив акцію «Вифлиємський вогонь миру». Він також висловив подяку пластунам «за активну участь в передачі від міста до міста, з домівки в домівку Вифлеємського вогню миру, палаючої іскри, що є символом очікування на прихід Божого Сина в період Різдвяного посту».

Митрополит також висловив надію, що ця акція сприятиме об'єднанню всіх християн в Україні та зміцнить взаєморозуміння, дружні відносини з сусідніми народами. Про це повідомляє офіційний сайт «Пласту».

«Бажаю Вам, щоб вкладений труд передачі іскри Вифлеємського вогню розпалював в Вас та усіх, кому буде він доставлений, невгасаюче полум'я віри, любові, надії, жертовності, небайдужості до ближнього, бажання допомогти, підтримати», — йдеться у зверненні.

isichenko.jpgБлагословив акцію та висловив подяку і підтримку пластунам і Архиєпископ Харківський і Полтавський УАПЦ Ігор (Ісіченко). "Складаю щиру подяку всім причетним до цієї акції за виразне, яскраве й живе свідчення віри, яким стало перенесення до наших храмів, сиротинців, лікарень, до приватних осель часточки вогню, запаленого в Вифлеємі. Ця акція допомагає всім залученим до неї християнам відчути особисту причетність до воплочення Божого Сина, усвідомити безмежну любов до кожної людини Спасителя світу", - зазначив владика Ігор.