• Головна
  • Новини
  • Греко-католицька Церква на Закарпатті втратила третину надходжень від вірних...

Греко-католицька Церква на Закарпатті втратила третину надходжень від вірних

21.10.2015, 10:21
Греко-католицька Церква на Закарпатті втратила третину надходжень від вірних - фото 1
Благодійні надходження від вірних Греко-Католицької Цекви на Закарпатті зменшилися утричі. Про це розповів єпископ Мілан Шашік під час прес-конференції в Ужгороді у контексті спроможності єпархії відновити завалений навпроти кафедрального собору мур.

milan_sasik.gifБлагодійні надходження від вірних  Греко-Католицької Цекви на Закарпатті зменшилися утричі. Про це розповів єпископ Мілан Шашік під час прес-конференції в Ужгороді у контексті спроможності єпархії відновити завалений навпроти кафедрального собору мур.  

"Мені це дуже прикро казати, але реально всі пожертвування нашої єпархії з минулого року знизилися на одну третю. Тобто отці, які мали в тиждень 600 грн на утримання, мають зараз 200. Це значить, що церква, як весь наш народ, є зараз у дуже скрутній ситуації", –  розповів єпископ.

"На жаль, є така ситуація, що виживаємо. З другого боку я дуже радий, що не є ми багаті, тому що страждаємо разом з нашим народом. Тому наразі не можу сказати, що збираюся відновлювати мур, який впав, бо не маю коштів", –  каже владика Мілан Шашік.