• Головна
  • Новини
  • Представник з України обраний віце-президентом міжнародної католицької організації Unum Omnes...

Представник з України обраний віце-президентом міжнародної католицької організації Unum Omnes

01.10.2015, 09:55
Представник з України обраний віце-президентом міжнародної католицької організації Unum Omnes - фото 1
З 25 вересня по 3 жовтня у Відні відбувається Генеральна асамблея міжнародної католицької мирянської організації “Unum omnes”.

exklusiv.gifЗ 25 вересня по 3 жовтня у Відні відбувається Генеральна асамблея міжнародної католицької мирянської організації “Unum omnes”. В засіднанні беруть участь представники з 16 країн Європи та Африки. Під час зустрічі відбулось обрання нового керівництва організації. Новим президентом організації став Едді Праґ з Гани, який змінив на цьому посту Найла Кеннеді (Ірландія).

Віце-президентами стали представник з України – Анатолій Бабинський (головний редактор журналу «Патріярхат» та редактор РІСУ) і член австрійського чоловічого католицького руху – диякон Пол Рьоттіг.

З 25 вересня по 3 жовтня у Відні відбувається Генеральна асамблея міжнародної католицької мирянської організації “Unum omnes”.

Довідка: “Unum omnes” є міжнародною мирянською організацією, яка була заснована 1948 року з метою об'єднання національних католицьких чоловічих рухів, що ставлять за мету популяризацію та впровадження в щодення життя вчення Католицької Церкви, з особливим наголосом на соціальну доктрину Церкви. “Unum omnes” сприяє налагодженню контактів між місцевими організаціями-членами в справі євангелізації, сприяє заснуванню нових католицьких чоловічих організацій та підтримує стосунки з іншими католицькими міжнародними структурами.

“Unum omnes” належить до 122 офіційно визнаних міжнародних організацій Папською радою у справах мирян. Від України дійсним членом “Unum omnes” є Фонд св. Володимира (м. Львів).

«Участь в міжнародних зустрічах є важливою не лише задля обміну думками та спільному пошуку відповідей на проблеми сучасності, які стоять перед християнами. Це також величезна можливість доносити інформацію про те, що діється в Україні. Минулого року на зустрчі в Південній Кореї я мав можливість говорити про Церкву і події Майдану. Після цього відбулась дуже жвава дискусія, оскільки люди по цілому світі отримують дуже різну інформацію про події в нашій державі. В цьому році була змога говорити про те, що відбулось в нашій країні за цей останній рік і це також дуже цікавило всіх учасників», — повідомив РІСУ Анатолій Бабинський.