• Головна
  • Новини
  • Конгрегація Східних Церков висловила свою підтримку українському народові...

Конгрегація Східних Церков висловила свою підтримку українському народові

02.02.2014, 10:15
«Висловлюємо вам свою близькість у молитві і можливу допомогу в ці часи випробувань і великого болю за український народ і за Церкву в Україні».

«Висловлюємо вам свою близькість у молитві і можливу допомогу в ці часи випробувань і великого болю за український народ і за Церкву в Україні». Про це йдеться у листі-підтримці кардинала Леонардо Сандрі, префекта Конгрегації Східних Церков, Архиєпископа Циріла Василя, Секретаря Конґреґації, зам-секретаря Монс. Мауріціо Мальвестіті та усіх працівників Конґреґації до Глави УГКЦ Святослава (Шевчука).

“Нехай буде сильною молитва до Богородиці, під Покров якої хочемо ще раз віддати наше буття: можливість швидкого приходу бажаного і справедливого поєднання, щоб Нація, в усіх своїх складових, повернулась до життя у спокійній гармонії і мирі, зростаючи у добробуті і на користь найбільш малозахищених”, – бажають у Конґреґації Східних Церков.

Як наголошує Департамент інформації УГКЦ, представники Конґреґації висловили сподівання, що все духовенство УГКЦ та всі її вірні й надалі “власною вірою служитимуть усім українцям на добро, на захист гідності людської особи, свободи, солідарності та миру”.