• Головна
  • Новини
  • Нунцій Клаудіо Ґуджеротті 24 грудня у головному храмі РКЦ Львова очолить Пастирку...

Нунцій Клаудіо Ґуджеротті 24 грудня у головному храмі РКЦ Львова очолить Пастирку

23.12.2015, 16:26
Нунцій Клаудіо Ґуджеротті 24 грудня у головному храмі РКЦ Львова очолить Пастирку - фото 1
24 грудня у катедральному соборі Успіння Пресвятої Діви Марії (пл. Катедральна,1) у Львові відбудеться Меса Навечіря Різдва Христового – Пастирка, яку очолить Апостольський Нунцій в Україні архиєпископ Клаудіо Ґуджеротті. Розпочнеться святкове богослужіння о 18.00 год.

нунцій.jpg24 грудня у катедральному соборі Успіння Пресвятої Діви Марії (пл. Катедральна,1) у Львові відбудеться Меса Навечіря Різдва Христового – Пастирка, яку очолить Апостольський Нунцій в Україні архиєпископ Клаудіо Ґуджеротті. Розпочнеться святкове богослужіння о 18.00 год. Про це повідомляє Духовна велич Львова.

Новопризначений Апостольський Нунцій Клаудіо Ґуджеротті прибув в Україну 15 грудня.

На летовищі Архиєпископа вітали представники УГКЦ та РКЦ:  Глава УГКЦ Патріарх Святослав (Шевчук),  архиєпископ Києво-Житомирської дієцезії Римо-Католицької Церкви Петро Мальчук та єпископ Мукачівської єпархії Греко-Католицької Церкви Мілан Шашік.

Після цього Апостольський Нунцій відвідав кардинала Любомира (Гузара), з яким його єднає давнє знайомство. Вони разом помолилися в капличці, а на завершення монсеньйор Клаудіо попросив кардинала Любомира про благословення.