• Головна
  • Новини
  • Перед Різдвом Апостольський нунцій зустрівся з католиками двох обрядів...

Перед Різдвом Апостольський нунцій зустрівся з католиками двох обрядів

14.12.2011, 14:49
Перед Різдвом Апостольський нунцій зустрівся з католиками двох обрядів - фото 1
Духовенство Католицької Церкви обох обрядів організувало в Апостольській Нунціатурі у Києві традиційну передрізв’яну зустріч.

Rizdwiana_zustriczДуховенство Католицької Церкви обох обрядів організувало в Апостольській Нунціатурі у Києві традиційну передрізв’яну зустріч. Новопризначений представник Ватикану архиєпископ Томас Галліксон вперше взяв участь у такому заході.

За інформацією Католицького медіа-центру, РКЦ в Україні на зустрічі репрезентував архиєпископ Петро Мальчук, ординарій Київсько-Житомирської дієцезії, УГКЦ – єпископ-помічник Київської архиєпархії Йосиф (Мілян).

Приємною несподіванкою для гостей стала форма звертання Апостольського нунція – архиєпископ Томас Галліксон вперше публічно виступив українською мовою.

Представник Ватикану, зокрема, схвально висловився про традицію проводити разом такі акції та передав вітання з нагоди Різдвяних свят.

«Від імені Святішого Отця і від мене особисто складаю побажання радісних свят Різдва Господнього, Дякую усім, які переді мною виступали, і через вас передаю найщиріші побажання усім, хто несуть Христа у цей світ», - сказав Апостольський нунцій.