• Головна
  • Новини
  • У Львові УГКЦ та РКЦ проведуть ІІ Всеукраїнський форум молодіжних лідерів та душпастирів...

У Львові УГКЦ та РКЦ проведуть ІІ Всеукраїнський форум молодіжних лідерів та душпастирів

20.09.2019, 13:14
Духовенство і молодь УГКЦ та РКЦ в Україні зберуться 18-19 жовтня у Львові на ІІ Всеукраїнський форум молодіжних лідерів та душпастирів. Йтиметься про шляхи співпраці для блага та добробуту близьких, про кризу лідерства в 21 столітті.

Духовенство і молодь УГКЦ та РКЦ в Україні зберуться 18-19 жовтня у Львові на ІІ Всеукраїнський форум молодіжних лідерів та душпастирів. Йтиметься про шляхи співпраці для  блага та добробуту близьких, про кризу лідерства в 21 столітті.

Під час Форуму молоді лідери обміняються досвідом служіння, матимуть можливість налагодити зв’язки між душпастирями молоді Римо та Греко-Католицької Церкви,  окреслити перспективи співпраці, обмінятися досвідом  євангелізації, обговорять тему перезавантаження молодіжного душпастирства у Церкві.

Результати спільної співпраці  відповідальних за душпастирство молоді в католицьких дієцезіях та єпархіях і відповідальних за молодіжні рухи в Україні можна буде відстежити в католицьких ЗМІ та офіційний сторінках комісій душпастирств молоді УГКЦ та РКЦ на Facebook.