• Головна
  • Новини
  • Анонс: Мирослав Маринович презентує книжку «Митрополит Андрей Шептицький і принцип «позитивної суми»...

Анонс: Мирослав Маринович презентує книжку «Митрополит Андрей Шептицький і принцип «позитивної суми»

04.04.2019, 12:57
Анонс: Мирослав Маринович презентує книжку «Митрополит Андрей Шептицький і принцип «позитивної суми» - фото 1
Львівська бізнес-школа УКУ (LvBS) та Видавництво Старого Лева запрошують на презентацію книги Мирослава Мариновича «Митрополит Андрей Шептицький і принцип «позитивної суми».

Львівська бізнес-школа УКУ (LvBS) та Видавництво Старого Лева запрошують на презентацію книги Мирослава Мариновича «Митрополит Андрей Шептицький і принцип «позитивної суми». Захід відбудеться 10 квітня, початок о 18:30, в авд. 127, Центр Шептицького (вул. Стрийська, 29, Львів).

У межах презентації автор, відомий громадський діяч і проректор з питань призначення та місії Українського католицького університету Мирослав Маринович представить свою роботу, а також відбудеться обговорення книги зі спеціально запрошеними гостями.

Книга «Митрополит Андрей Шептицький і принцип «позитивної суми» містить ґрунтовний аналіз інтелектуальної спадщини Митро­полита Андрея Шептицького через 4 аспекти: богословське підґрунтя, сфера економічних стосунків, національна сфера, міжрелігійна та міжконфесійна сфери. Автор книги проводить ціннісний аналіз, за допомогою якого прикладає вчення Шептицького, його зосередженість на формуванні мислення у стилі win-win до нинішньої геополітики – до ситуації в Україні, Європі, США та Росії.

«Утім, мабуть, вирішальним є те, що його моральність, його принципи, а також вагомий перелік його дій задля покращення життя мільйонів стають моральним дороговказом, що може виявитися навіть більш важливим для власної турбулентної та дезорієнтованої доби. Цей аналіз змушує нас зупинитися, подумати в інший спосіб: про те, чи мають моральність та етика значення в економіці? Чи діємо ми так, як це буде правильно?», – коментує книгу провідний бізнес-футуролог світу, член Дорадчої ради LvBS Адріан Сливоцький.

Учасники дискусії:

– Мирослав Маринович, автор, український правозахисник та релігієзнавець, член-засновник Української Гельсинської спілки, учасник Несторівської групи;
– Софія Опацька, Декан-засновниця LvBS, проректорка УКУ;
– Олег Яськів, доктор технічних наук, громадський діяч, директор Центру Митрополита Андрея Шептицького;
– Андрій Худо, співзасновник Холдингу емоцій !FEST, член Дорадчої ради LvBS;
– Віктор Іванчик, український підприємець, засновник та генеральний директор агрохолдингу «Астарта», засновник Благодійного фонду «Повір у себе».
– Модератор: Мар’яна Савка, головна редакторка і співзасновниця «Видавництва Старого Лева».

Вхід вільний за умови попередньої реєстрації на сайті Львівської бізнес-школи.

Книгу видано за підтримки випускників Львівської бізнес-школи УКУ (LvBS): магістерської програми Key Executive MBA, магістерської програми з інновацій та підприємництва, а також магістерської програми з управління персоналом та організаційного розвитку, яким автор складає велику подяку.

Контактна особа: Соломія Саврук [email protected], +380 50 289 1210

Презентації також відбудуться в інших містах:

23 квітня – Дрогобич
26 травня  Київ
28 травня  Івано-Франківськ