• Головна
  • Новини
  • У Хмельницькому пройде "Марш сім`ї", ініційований Духовною радою християнських Церков міста...

У Хмельницькому пройде "Марш сім`ї", ініційований Духовною радою християнських Церков міста

18.05.2018, 12:40
У Хмельницькому пройде "Марш сім`ї", ініційований Духовною радою християнських Церков міста - фото 1
18 травня з 16.00 до 19.00. у Хмельницькому, біля кінотеатру ім. Шевченка, працюватиме сімейне наметове містечко різних просімейних організацій, які здійснюють свою сервісну функцію для молоді, подружніх пар, дітей.

18 травня з 16.00 до 19.00. біля кінотеатру ім. Шевченка працюватиме сімейне наметове містечко різних просімейних організацій, які здійснюють свою сервісну функцію для молоді, подружніх пар, дітей.

У ньому всі охочі матимуть можливість отримати консультації лікаря-педіатра, психолога, священика, юриста, військового капелана, поради щодо кризової вагітності (Збережи життя), допомоги сиротам (Хмельниччина без сиріт), допомогу нарко- та алко- залежним, людям з вадами слуху (нечуючим).

Буде організовано благодійний ярмарок дитячих виробів для допомоги малозабезпеченим сім’ям. Окрім того проводитимуться сімейні ігри, конкурси, розваги. 

19 травня відбудуться Спортивні змагання «Тато, мама, я – дружня сім’я!», «Супер-тато», «Супер-мама» на майданчиках міста. У парку ім. Івана Франка проходитиме сімейний турнір з мініфутболу, волейболу. На площі біля кінотеатру ім. Шевченка — турнір зі флорболу та армреслінгу; буде зустріч з екіпажом патрульної поліції та рятувальної служби ДНС. 

20 травня у Хмельницькому відбудеться громадська акція «Марш сім`ї». Хода пройде центральними вулицями міста. Марш розпочнеться від римо-католицького храму Христа Царя Всесвіту (Проспект Миру 55) і пройде до ТРЦ «Либідь Плаза» та кінотеатру ім. Шевченка. Збір учасників на парафії — на 14.00;

Хода розпочнеться о 15.00. «Марш сім’ї» проводиться з ініціативи Духовної ради християнських Церков міста та за підтримки просімейних  громадських організацій з метою привернення уваги громадськості та влади до питань утвердження сімейних цінностей на християнських засадах. А також — проголошення жителями міста того, що сім`я — це Богом створений союз чоловіка та жінки, який є найважливішою інституцією суспільства та Церкви. За попередньою оцінкою у ході візьмуть участь десять тисяч хмельничан. Загальна  колона громадян вирушить  під гаслами: : «Хмельницький за християнські сімейні цінності», «Міцна сім’я – міцна держава», «Тато, мама, я — найщасливіша сім’я»від римо-католицького храму Христа – Царя Всесвіту (Проспект Миру, 55)  до кінотеатру ім. Шевченка (вул. Проскурівська 40).

На площі біля кінотеатру ім. Шевченка відбудеться програма за участю представників Церков, місцевої влади, та громадськості. У програмі «Маршу сім’ї» будуть проведенні  також цікаві конкурси для сімей, молоді та дітей, конкурс малюнків «Сім’я очима дитини» та шоу Мильних бульбашок, а також фотозона «Арка подружжя».

хода-у-Хмельницькому-w.jpg