• Головна
  • Новини
  • Анонс: ювілейна молодіжна проща вирушить 18 травня до Унівської лаври...

Анонс: ювілейна молодіжна проща вирушить 18 травня до Унівської лаври

19.04.2018, 14:22
Анонс: ювілейна молодіжна проща вирушить 18 травня до Унівської лаври - фото 1
Товариство українських студентів-католиків «Обнова» та монахи Студійської уставу запрошують молодих християн на ювілейну, 25-ту, пішу прощу до Унівської Свято-Успенської лаври.

Проща до УневаТовариство українських студентів-католиків «Обнова» та монахи Студійської уставу запрошують молодих християн на ювілейну, 25-ту, пішу прощу до Унівської Свято-Успенської лаври.

Розпочнеться паломництво 18 травня Літургією о 7:00 у храмі Архистратига Михаїла (вулиця Винниченка,22). Після молитви відбудеться реєстрація прочан, що триватиме до 8:50. Колона прощі розпочне свій рух о 9:00.

За два дні ходьби прочани подолають відстань у розмірі 60 км. Маршрут пролягатиме через м. Львів – с. Лисиничі – с. Підбірці – с. Миклашів – с. Нижня  Білка – с. Заставне – м. Глиняни – с. Якторів  і завершиться 19 травня в с. Унів. 

Чування в УневіНочівля першого дня прощі відбудеться в місті Глиняни, а в ніч з суботу на неділю організовуються нічні молитовні чування в Унівській Лаврі.

Учаснику прощі ОБОВ’ЯЗКОВО необхідно мати з собою: спальник, каремат, посуд, намет (за бажанням), зручне взуття, теплий одяг, дощовик, власну аптечку, молитовник та вервичку.

Всі важкі речі (спальник, каремат, змінний одяг, засоби гігієни тощо) довозить автомобіль до місця ночівлі. З собою у рюкзак варто покласти лише те, що знадобиться під час ходьби (канапки, воду, посуд, дощовик, медикаменти тощо).

Пожертва на участь в прощі становить 100 грн. Вона покриває витрати на харчування (вечеря в п’ятницю, сніданок і вечеря у суботу), пакет прочанина, перевезення речей та інші організаційні видатки.

З Унева до Львова можна буде повернутися автобусом: вартість квитка становитиме 70 грн.

Детальна інформація:

  • Голова оргкомітету Олена Пляченко (063 84 81 338 / 098 07 33 186);
  • Керівник інформаційної групи Анастасії Тарнавської (063 12 45 009)
  • e-mail [email protected]

Про подію у Фейсбуці: https://www.facebook.com/events/1461266237335473/

Світлини з архіву Товариства "Обнова"

Перед початком прощі

На маршруті прощі

На маршруті прощі

На маршруті прощі

На маршруті прощі

В Унівській лаврі