Духовний вечір «Псалми над водою»

18.05.2017, 14:49
Духовний вечір «Псалми над водою» - фото 1
Львів’ян запрошують 25 травня у четвер, о 21:00 год. на духовний вечір “Псалми над водою”, що відбудеться за адресою: м. Львів, вул. Хуторівка, 35 А (галявина біля озера навпроти Філософсько-Богословського факультету УКУ).

Львів’ян запрошують 25 травня у четвер, о 21:00 год. на духовний вечір “Псалми над водою”, що відбудеться за адресою: м. Львів, вул. Хуторівка, 35 А (галявина біля озера навпроти Філософсько-Богословського факультету УКУ).

Духовний вечір проводять відомий музикант та композитор Диякон Роман Коляда разом зі священиком Русланом Грехом. Його учасники зможуть наново відкрити для себе старозавітні Псалми Давидові у супроводі авторських фортепіанних композицій.

У рамках духовного вечора відбудеться презентація нового фортепіанного альбому музиканта «Expectancy». Учасники дійства матимуть змогу не лише слухати, а й разом заспівати Псалми на березі озера поруч з Філософсько-Богословським факультетом УКУ.

Унікальність духовного вечора полягає також у його екуменічному вимірі: Роман Коляда є дияконом Української Православної Церкви Київського Патріархату, а Руслан Грех – священик Української Греко-Католицької Церкви. Духовне слово матиме Владика Венедикт.

Дійство відбудеться за підтримки Філософсько-Богословського факультету Українського Католицького Університету. Спільнота УКУ разом з усіма присутніми зможе також у неформальний спосіб попрощатися із Преосвященним Владикою , сенатором УКУ,  який впродовж років був наставником для багатьох своїх духовних дітей, виконуючи душпастирський обов’язок на теренах Львівщини. Вже невдовзі Владика опікуватиметься Чикаґською Єпархією УГКЦ у Сполучених Штатах Америки.

Вхід вільний.