• Головна
  • Новини
  • Глави Церков та віруючі різних конфесій пройдуть центральними вулицями Києва на захист прав дітей та сім'ї...

Глави Церков та віруючі різних конфесій пройдуть центральними вулицями Києва на захист прав дітей та сім'ї

03.06.2016, 13:14
Глави Церков та віруючі різних конфесій пройдуть центральними вулицями Києва на захист прав дітей та сім'ї - фото 1
Вперше за ініціативи Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій 4 червня, у суботу, в Києві відбудеться спільна міжконфесійна хода на захист прав дітей і сім’ї.

Вперше за ініціативи Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій 4 червня, у суботу, в Києві відбудеться спільна міжконфесійна хода на захист прав дітей і сім’ї.

Мета акції – привернути увагу до проблем захисту прав дітей, утвердити в суспільстві принципи любові й поваги, виступити на захист сім’ї як союзу чоловіка і жінки, що відповідає Божому задуму та природі людини.

Хода-w.jpg

Збір учасників розпочнеться о 10:00 на Софіївській площі, звідки об 11:00 єдина колона сімей із дітьми на чолі з главами Церков і релігійних організацій відправиться до Європейської площі – по вулиці Володимирській, проспекту Б.Хмельницького, по Хрещатику. Перехожі матимуть можливість за власним бажанням приєднатися до акції та поспілкуватися з віруючими сім’ями.

По завершенню ходи, о 12:00 на Європейській площі члени Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій висловлять урочисті звернення, здійснять молитви за дітей і сім'ї. Також відбудуться концертні виступи дитячих колективів та сімей, виставка дитячої творчості.

Акція носитиме мирний характер, без політичної символіки та гасел, без будь-якої агресії та нетерпимості. Про це інформує офіційний сайт ВРІіРО.

Міжконфесійна хода стане кульмінацією традиційного Дня захисту дітей, який в усьому світі відзначається 1 червня. Цей день є одним з найдавніших міжнародних свят, його відзначають у всьому світі з 1950 року.

Організатори запрошують усіх людей доброї волі, всією родиною та з дітьми, долучитися до організації та участі в цих заходах.