• Головна
  • Новини
  • Анонс: Школи журналістики УКУ запрошує на День відкритих дверей...

Анонс: Школи журналістики УКУ запрошує на День відкритих дверей

04.05.2016, 11:07
Анонс: Школи журналістики УКУ запрошує на День відкритих дверей - фото 1
У програмі заходу – презентація магістерок із медіакомунікацій та журналістики, підсумки міжрегіонального навчального проекту «Друзі за Збручем», запитання та відповіді, екскурсія та музична пауза.

14 травня у Львові відбудеться День відкритих дверей Школи журналістики Українського католицького університету. Спеціальним гостем-лектором буде головний редактор сайту «Історична правда» та автор однойменної програми на телеканалі ZIK Вахтанг Кіпіані, який виступить із лекцією «Історія як поле для медіавійни».

Вахтанг.jpg

У програмі заходу – презентація магістерок із медіакомунікацій та журналістики, підсумки міжрегіонального навчального проекту «Друзі за Збручем», запитання та відповіді, екскурсія та музична пауза.

Початок о 10.30
Місце: конференц-зал філософсько-богословського факультету УКУ (вул. Хуторівка, 35а).
Вхід вільний для всіх.
Детальніше про захід на сайті Школи журналістики УКУ.

журналістика.png

Довідка: Школа журналістики УКУ, що складається з двох магістерських програм та низки освітніх і дослідницьких проектів, працює на базі Українського католицького університету з 2011 року. Вступати на програми можуть бакалаври, спеціалісти та магістри будь-яких спеціальностей, із попереднім досвідом роботи у медіа або без нього. Дворічне інтенсивне навчання організоване за моделлю західних j–schools із переважанням практичної складової.