• Головна
  • Новини
  • Анонс: бесіди владики Любомира (Гузара) з підприємцями представлять у Києві...

Анонс: бесіди владики Любомира (Гузара) з підприємцями представлять у Києві

18.04.2016, 12:08
Анонс: бесіди владики Любомира (Гузара) з підприємцями представлять у Києві - фото 1
У рамках Книжкового Арсеналу 24 квітня у Києві відбудеться презентація книги «Де скарб Твій…» – бесіди владики Любомира (Гузара) з підприємцями.

У рамках Книжкового Арсеналу 24 квітня у Києві відбудеться презентація книги «Де скарб Твій…» – бесіди владики Любомира (Гузара) з підприємцями.

Місце проведення – головна сцена Книжкового Арсеналу «Кафе Європа», м. Київ, вул. Лаврська, 12. Час проведення – 19:00-20:00.

У цій книжці зібрано і згруповано за тематичними блоками відповіді колишнього Предстоятеля Української Греко-Католицької Церкви владики Любомира (Гузара) на запитання підприємців під час зустрічей дискусійного клубу «Бізнес-Credo», що їх організувала Львівська бізнес-школа УКУ (LvBS) у 2012 та 2015 роках. Теми цих зустрічей, що цікавили українських бізнесменів, – завжди актуальні питання моралі та цінностей в особистому житті, у бізнесі, загалом у державі та суспільстві.

Дві зустрічі в 2015 році були присвячені 150-літтю від дня народження митрополита Андрея Шептицького, зокрема його посланню «Як будувати Рідну Хату». «Тож короткі та влучні, не позбавлені гумору відповіді владики Любомира на запитання підприємців великою мірою подані у світлі вчення Митрополита Андрея, постать якого й сьогодні може служити зразком для наслідування, — повідомляють видавці. — Сподіваємося, що ця збірочка стане для вдумливого Читача нагодою по-новому поглянути на буденні речі, переосмислити деякі аспекти своєї праці та взаємин з іншими, а також глибше пізнати підставові засади духовного життя».

Учасники презентації:

  1. Блаженніший Любомир Гузар, Верховний Архиєпископ-емерит Української Греко-Католицької Церкви
  2. Софія Опацька, декан Львівської бізнес-школи УКУ (LvBS)
  3. Олег Турій, проректор з програмного розвитку Українського католицького університету, один з редакторів видання
  4. Андрій Гундер, президент Американської торговельної палати в Україні.

Організатори: Львівська бізнес-школа УКУ, Видавництво УКУ.