• Головна
  • Новини
  • Софія Київська запрошує на святкування Новорічних свят та Різдва...

Софія Київська запрошує на святкування Новорічних свят та Різдва

02.12.2015, 12:34
Софія Київська запрошує на святкування Новорічних свят та Різдва - фото 1
У Національному заповіднику готують цікаву інтерактивну програму для всієї родини. Кожен відвідувач славетної пам'ятки зможе поринути у святкову та водночас по-справжньому затишну атмосферу.

У Національному заповіднику готують  цікаву інтерактивну програму для всієї родини. Кожен відвідувач славетної пам'ятки зможе поринути у святкову та водночас по-справжньому затишну атмосферу.

Цього року святкові заходи у Софії Київській розпочнуться 19 грудня, у День Святого Миколая, та триватимуть до 10 січня 2016 року.

Софія_Київська.jpeg

«У День святого Миколая наші найменші гості та їхні батьки зможуть переглянути дитячу виставу «У ковчега о 8» та мюзикл «Бременські музики», – розповідають у Національному заповіднику "Софія Київська". – Крім того, на дітлахів чекають майстер-класи: живопис, гончарство, виготовлення новорічних іграшок та подарунків, квести, виставка дитячого живопису на тему Нового року і Різдва та багато інших розваг».

Софія_Київська_3.jpeg

Новорічні святкування відбудуться 26–30 грудня. У ці дні на гостей заповідника чекають ігри та інтерактивні лекції на тему «Новорічні традиції України та Європи», творчі майстер-класи, театралізована міні-вистава в стилі італійської комедії дель арте, привітання Діда Мороза та Снігуроньки, квести, активності на вулиці біля ялинки тощо.

Софія_Київська_2.jpeg

Святкування, присвячені улюбленому святу українців – Різдву, відбуватимуться з 2 по 10 січня. У програмі: конкурс щедрівок та колядок, театралізовані вертепи, вистава для всієї родини за повістю Миколи Гоголя «Ніч перед Різдвом», ігри та інтерактивні лекції на тему «Різдвяні традиції різних країн. Історія та традиції найпопулярнішого свята в світі», майстер-класи та багато іншого.

Докладна програма заходів з'явиться найближчим часом на сайті заповідника: http://n.sophiakievska.org.

Вхід на свято відбуватиметься за квитками заповідника.