• Головна
  • Новини
  • Розпочалася реєстрація учасників Східноєвропейського Лідерського Форуму...

Розпочалася реєстрація учасників Східноєвропейського Лідерського Форуму

22.09.2015, 17:55
Розпочалася реєстрація учасників Східноєвропейського Лідерського Форуму - фото 1
У нинішньому році в роботі Східноєвропейського Лідерського Форуму візьмуть участь понад 70 спікерів з країн Східної Європи та Америки.

Розпочалася реєстрація учасників Східноєвропейського Лідерського Форуму, який відбудеться 11 - 14 листопада 2015 в Києві.

форум_1.jpg

У нинішньому році в роботі Східноєвропейського Лідерського Форуму візьмуть участь понад 70 спікерів з країн Східної Європи та Америки. У 2015 році у фокусі Форуму тема «Впливова меншість», яка розглядає пасіонарні процеси українського суспільства. У ракурсі нагальних завдань і цілей, що стоять перед Церквою, вибудовується робота 11 секцій, три з яких - «Християнство і бізнес», «Волонтерство і капеланство», «Університет» – нові.

Майстер-класи, дискусії, круглі столи, дозволять брати  активну участь у виробленні стратегій і ставати ініціаторами спільних проектів у майбутньому. Заявлена ​​фокус - тема знайде відображення в пленарних сесіях.

Директор ВЕЛФ Ярослав Лукасик: «Сподіваємося, що цього року Ви станете учасником Форуму. Надихаючи один одного, будемо ділитися ресурсами і досвідом, творити взаємини, щоб стати ще більш ефективними в служінні».

Реєстрація на сайті: http://2015.forumeast.eu/registratsiya

Адреса проведення Східноєвропейського Лідерського Форуму: Україна, м Київ

вул. Голосіївська, 57, церква «Філадельфія».

Детальна інформація на сайті: http://2015.forumeast.eu/