• Головна
  • Новини
  • Анонс: Євангельські християни-баптисти організовують «Форум керівників та лідерів християнської молоді України»...

Анонс: Євангельські християни-баптисти організовують «Форум керівників та лідерів християнської молоді України»

28.04.2015, 12:47
Анонс: Євангельські християни-баптисти організовують «Форум керівників та лідерів християнської молоді України» - фото 1
9 травня 2015 року у м. Києві (Щекавицька ул.2/8, Церква «Дім Євангелія») вперше в Україні відбудеться Форум керівників та лідерів християнської молоді України, центральною темою якого стане «Церква і суспільство».

ForumMolod2015.gif-5.gif9 травня 2015 року у м. Києві (Щекавицька ул.2/8, Церква «Дім Євангелія») вперше в Україні відбудеться Форум керівників та лідерів християнської молоді України, центральною темою якого стане «Церква і суспільство».

Про це повідомляє сайт ВСЦ ЄХБ.

«Разом зі спікерами Віктором Гаммом та Андрієм Корнійчуком будемо обговорюватиь актуальні питання сили впливу Церкви на суспільство у час особливого напруження. Розбіжності у позиціях, гострі складні питання, виклики суспільства - усе це ми запрошуємо Вас обговорити у єдності та у руслі гасла «Зростати! Палати! Спасати!».

«Тож благаю вас, браття, Ім'ям Господа нашого Ісуса Христа, щоб ви всі говорили те саме, і щоб не було поміж вами поділення, але щоб були ви поєднані в однім розумінні та в думці одній!» (1Кор.1:10)», - йдеться в анонсі.

Реєстрація до 1 травня 2015 року.

Вартість реєстрації 100 грн.

Початок: 10:00 (9:00 реєстрація)

Реєструватись потрібно в вашого обласного молодіжного керівника!

 

Теги: #ЄХБ