• Головна
  • Новини
  • Анонс: VIII фестиваль релігійного мистецтва відбудеться у столиці...

Анонс: VIII фестиваль релігійного мистецтва відбудеться у столиці

06.04.2015, 09:42
Анонс: VIII фестиваль релігійного мистецтва відбудеться у столиці - фото 1
Кафедра культурології Інституту філософської освіти і науки Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова та МГО «Молодіжна асоціація релігієзнавців» запрошують відвідати 15 квітня 2015 року VIII Фестиваль релігійного мистецтва в Києві.

Кафедра культурології Інституту філософської освіти і науки Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова та МГО «Молодіжна асоціація релігієзнавців» запрошують відвідати 15 квітня 2015 року VIII Фестиваль релігійного мистецтва в Києві.

Він присвячений 180-річчю НПУ імені М.П. Драгоманова, 10-річчю Інституту філософської освіти та науки та 50-річчю кафедри культурології, — йдеться на сайті ІФОП.

Основною метою Фестивалю є ознайомлення та поглиблення знань про релігійне розмаїття України. «Адже мистецтво є тим виміром релігії, яке репрезентує ціннісні орієнтири і робить релігію впізнаванною на символічному рівні», — твердять організатори заходу. Відтак, гасло Фестивалю: «Від релігійного мистецтва до релігійної освіченості».

Захід відбудеться в гуманітарному корпусі університету за адресою: Вул. Тургенівська, 8/14 (другий поверх).

Програма Фестивалю:

11:00 - відкриття виставки релігійного мистецтва;

12:00 - урочистий концерт-презентація релігійного мистецтва;

14:00 - екскурсія сакральними місцями Києва

Підтримку в організації цьогорічного заходу було надано Департаментом у справах релігій та національностей Міністерства культури України, Відділенням релігієзнавства Інституту філософії імені Г.С. Сковороди НАН України та кафедрою релігієзнавства Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Координатори Фестивалю:

Ірина Чукань
тел.: +380 63 4767520
e-mail: [email protected]
Тетяна Котлярова
тел.: +380 97 6294605
e-mail: [email protected]
Кафедра культурології
тел.: +380 44 4869457
e-mail: [email protected]

Фестиваль релігійного мистецтва