Виставка фотографій "Свідки страждання"

14.10.2013, 16:45
Виставка фотографій "Свідки страждання" - фото 1
Запрошуємо на виставку фотографій Анни ВАЛЬЧИК під назвою «Свідки страждання». Авторка побачила та увіковічнила християн різних обрядів, будинки, святині Близького Сходу. Сьогодні багато з того, що зображують фотографії, вже не існує: святині знищено, а людей вбито.

Щороку у світі гине близько 100 тисяч християн. Їх переслідуютьза віру, вбивають… вони страждають…, а світ мовчить.

 

Afisha.jpgЗапрошуємо на виставку фотографій Анни ВАЛЬЧИК під назвою «Свідки страждання». Авторка побачила та увіковічнила християн різних обрядів, будинки, святині Близького Сходу. Сьогодні багато з того, що зображують фотографії, вже не існує: святині знищено, а людей вбито.

Виставка розпочнеться 15 жовтня о 19.00 год. в Ужгородському Етнографічному Музеї (біля замку). Відкриє фотовиставку Архієпископ Антоніо Франко – перший Апостольський Нунцій в Україні, а останньою країною в його дипломатичній службі був Ізраїль. На виставці буде можливість познайомитись і порозмовляти з авторкою фотографій.

З 15 листопада виставку можна буде оглянути в храмі святих Петра і Павла (УГКЦ) у Львові.

З 15 грудня виставка перебуватиме в Києві у храмі Марії Матері Церкви на бул. Пєрова, 1б

Анна Аполонія Вальчик – польський археолог. З 1993 рокуживе і працює на Близькому Сході. Провела численнірозкопки вІзраїлі, Туреччині та Йорданії. Публікує статті та інтервю в різних журналах Вірменії, Ізраїлю та Польщі. Режисер кількох документальних фільмів та репортажів про життя християн на Близькому Сході. Зокрема фільму «Це моя Свята Земля» про життя ліванських християн в Ізраїлі, а також стрічок «Мистецтво Ірану» та «Правдиве обличчя Хезболи». Анна Вальчик є також автором кількох фотовиставок, які відбувались в різних містах Польщі і були присвячені життю християн на Близькому Сході. Працювала журналістом для польських та ізраїльських медіа. У 2009 році заснувала власну фундацію і медіа-проект Ann Media (http://annmedia.eu/).