• Головна
  • Новини
  • У Києві християни-підприємці розкажуть, як жити без боргів...

У Києві християни-підприємці розкажуть, як жити без боргів

22.04.2013, 10:37
У Києві християни-підприємці розкажуть, як жити без боргів - фото 1
Асоціація молодих підприємців-християн 27 квітня 2013 року проведе в Києві (вул. Голосіївська, 57) семінар на тему «Як християнину жити без боргів».

bezdolgov.jpgАсоціація молодих підприємців-християн 27 квітня 2013 року проведе в Києві (вул. Голосіївська, 57) семінар на тему «Як християнину жити без боргів».

«Нині для багатьох людей наявність боргів стала частиною життя, — говорять організатори семінару. — Проте кредити та позики крадуть у них мир, радість, здоров’я, дружбу, сім’ю і навіть віру! Одна з причин боргового рабства — невміння оптимально розпоряджатися своїми фінансами. Щоб приймати правильні рішення в цій сфері, без фінансової грамотності не обійтися».

В АМПХ вважають, що «Слово Боже є найкращим підручником з того, як керувати своїми фінансами. У Біблії є близько 2350 віршів, які стосуються розпорядження грошима». Тому в АМПХ вирішили навчити християн користуватися порадами Біблії у своїй фінансовій діяльності.

Головний спікер семінару — Анатолій Мусієнко, керівник служіння Crown Financial Ministries в Україні та координатор міжнародної програми профорієнтації Career Direct.

По закінченню навчання відбудеться дискусія за участю пастора церкви «Філадельфія» Анатолія Козачка та пастора церкви «Скинія», голови Всеукраїнської громадської організації «Асоціація Християнських центрів реабілітації» Рустама Фатулаєва, а також Ігоря Плохого, який певний час очолював відділення одного з великих банків і має досвід місіонерського та пасторського служіння.

Реєстрація на сайті www.bezdolgov.in.ua та додаткова інформація за телефоном: (067) 2355677 (Олександр).

Довідка

Організатор заходу - Асоціація молодих підприємців-християн (www.amph.org.ua), діяльність якої спрямована на виховання духовно здорового покоління громадян на засадах вчення Ісуса Христа, а також інтеграцію християнських цінностей в сферу підприємницької діяльності.