• Головна
  • Новини
  • Анонс: єзуїти у Львові організовують міжрелігійний турнір з міні-футболу...

Анонс: єзуїти у Львові організовують міжрелігійний турнір з міні-футболу

22.01.2013, 08:52
Анонс: єзуїти у Львові організовують міжрелігійний турнір з міні-футболу - фото 1
Турнір "Різдвяний Кубок з міні-футболу отців Єзуїтів" 26-27 січня відбудеться у Львові. Учасниками заходу будуть представники різних конфесій та віросповідань: римо-, греко-католики, православні, протестанти, мусульмани, а також агностики й атеїсти.

Футбол у семінаріїТурнір "Різдвяний Кубок з міні-футболу отців Єзуїтів" 26-27 січня відбудеться у Львові. Учасниками заходу будуть представники різних конфесій та віросповідань: римо-, греко-католики, православні, протестанти, мусульмани, а також агностики й атеїсти.

Як повідомили організатори турніру, така строкатість у релігійних поглядах учасників засвідчує налаштованість єзуїтів на інкультурацію та є закликом до міжрелігійного діалогу і співпраці між людьми, не зважаючи на їхнє походження, віросповідання чи колір шкіри.

Турнір "Різдвяний Кубок з міні-футболу отців Єзуїтів" організовується з метою пропаганди здорового способу життя серед молоді, посилення дружніх відносин між учасниками та популяризації футболу.

У заході візьмуть участь вісім команд — зі Львова, Києва, Житомира, Хмельницького та Кам`янця-Подільського. Медалями буде нагороджено команди, які займуть 1-3 місця. Команда-переможець отримає Кубок Турніру. Також передбачені призи для кращого гравця, бомбардира та голкіпера Турніру. Спеціальний приз для команди, яка посяде 8-ме місце.

Організатори говорять, що таким чином вони хочуть запросити новонародженого Ісуса не тільки до своїх домівок, але й на відпочинок. Вони переконані, що це чудова нагода краще познайомитись, порадіти зі спільноти та пізнати культуру і традицію один одного.

Турнір відбудеться в спортзалі Вищої духовної семінарії Святого Духа (вул. Хуторівка, 35). Початок змагань об 11:00 год.

Головний організатор та суддя змагань: єзуїт Віталій Осмоловський

Контактні телефони: (096) 8061126, (093) 6420196

E-mail: [email protected]    [email protected]

Світлина з архіву Львівської духовної семінарії Святого Духа.