• Головна
  • Новини
  • Анонс: подорож до Парижа на чин введення на катедру Апостольського Екзарха для українців-греко-католиків у Франції владики Бориса Ґудзяка...

Анонс: подорож до Парижа на чин введення на катедру Апостольського Екзарха для українців-греко-католиків у Франції владики Бориса Ґудзяка

26.10.2012, 14:56
Анонс: подорож до Парижа на чин введення на катедру Апостольського Екзарха для українців-греко-католиків у Франції владики Бориса Ґудзяка - фото 1

2 грудня у Соборі Паризької Богоматері (Париж) відбудеться Архиєрейська літургія з нагоди чину введення владики Бориса Ґудзяка на катедру Апостольського Екзарха для українців-греко-католиків у Франції. Архиєрейську літургію очолить Блаженніший Патріарх Святослав Шевчук. Паломницький центр "Рафаїл" Львівської Архиєпархії УГКЦ спільно з РІСУ запрошує вірних приєднатись до цієї події. Виїзд триватиме з 28 листопада до 4 грудня 2012 року.

Борис Гудзяк2 грудня у Соборі Паризької Богоматері (Париж) відбудеться Архиєрейська літургія з нагоди чину введення владики Бориса Ґудзяка на катедру Апостольського Екзарха для українців-греко-католиків у Франції і делегата у Бельгії, Нідерландах, Люксембурзі та Швейцарії. Архиєрейську літургію очолить Блаженніший Патріарх Святослав Шевчук.

Паломницький центр "Рафаїл" Львівської Архиєпархії УГКЦ спільно з Релігійно-інформаційною службою України запрошує вірних приєднатись до цієї події. Виїзд триватиме з 28 листопада до 4 грудня 2012 року.

Паломницький маршрут включає також відвідини Вроцлава, Дрездена, Люксембурга, Версалю, Парижу, Праги.

Нагадаємо, хіротонія владики  Бориса Ґудзяка відбулась 26 серпня у соборі святого Юра у Львові. Урочисту Літургію та хіротонію очолив Глава УГКЦ Патріарх Святослав (Шевчук). Владика Борис (Ґудзяк) став  49-м єпископом УГКЦ.

Програма виїзду

1 день: виїзд зі Львова. Перетин польського кордону. Прибуття до Вроцлава - одного з найбільших і найстарших міст у Польщі. Екскурсія островом Piasek та старим містом, вільний час, переїзд на нічліг у готель до м. Болеславєц.

2 день: переїзд із Болеславца до Дрездена — це місто мистецтва і культури. Екскурсія містом, вільний час. Можливість відвідати Дрезденську картинну галерею та інші музеї міста. Нічний переїзд до Люксембургу.

3 день: Люксембург. У країні знаходиться частина природного національного парку Дойч-Люксембурґ, що розташований переважно на території Німеччини; кілька резерватів. Туристів приваблюють старовинні замки Віанден, Вітранж, Вільц; базиліка Санкт-Віллібрордус у м. Ехтернах, готична церква (XIV —XVI ст.) в Сет-Фонтені. Екскурсія, вільний час. Нічліг у готелі околицях Парижу.

Собор Паризької Богоматері4 день: Париж. Сніданок у готелі. Літургія. Прогулянка версальськими садами, автобусна екскурсія містом, вільний час. Нічліг у готелі.

5 день: протягом другого дня в Парижі буде можливість індивідуально відвідати музей Лувру (один з найбільших музеїв світу, розташований на правому березі Сени в першому окрузі Парижа), піднятись на Ейфелеву вежу, відвідати найвідоміші церкви міста, прогулятись на катері по Сені.

15.00-17.00 - Участь в Архиєрейській літургії з нагоди чину введення на катедру Апостольського Екзарха для українців-греко-католиків у Франції Владики Бориса Ґудзяка. Нічний переїзд.

6 день: Прага - столиця та найбільше місто Чеської Республіки. Літургія. Екскурсія містом, вільний час. Значна частина будівель та споруд центральних історичних районів Праги — справжні витвори архітектурного мистецтва. Найвідомішими архітектурними пам'ятками є собор Святого Віта, будівництво якого велося понад 600 років, готичний Карлів міст збудований у XIV столітті з галереєю скульптур епохи бароко, астрономічні куранти на ратушній вежі (чес. Orloj). Переїзд на нічліг у готель на території Польщі.

7 день: Сніданок. Переїзд до Львова.

Вартість поїздки 395 Є та 100 грн.

У вартість входить:відкриття шенгенської візи,переїзд автобусом єврокласу, супровід духівника та керівника групи, медичне страхування, 4 нічліги у готелях, 4 сніданки та 2 вечері.

Для пенсіонерів, учнів та студентів до 21 року віза безкоштовна (мінус 35 євро).

Додаткові витрати: 40 євро (вартість екскурсій у Вроцлаві, Дрездені, Парижі, Люксембургу та Празі, а також вхідні квитки у Версальські сади).

Зареєструватись можна через електрону адресу [email protected] з позначкою: «Проща до Собору Паризької Богоматері».

Додаткова інформація за телефоном: 067 18 06 777.

При реєстрації необхідно вказати:

1. Прізвище, ім'я.

2. Контактний номер телефону.

3. Дата народження.

4. Номер закордонного паспорту.

5. Електрона адреса.