На Форумі видавництво УКУ даруватиме книги

12.09.2012, 14:43
На Форумі видавництво УКУ даруватиме книги - фото 1
Спеціально до Форуму видавців у Львові видавництво УКУ оголосило акцію – купуючи видання за 2010-2012 роки, читачі отримають як подарунок ще одну книгу.

УКУ.jpgСпеціально до Форуму видавців у Львові видавництво УКУ оголосило акцію – купуючи видання за 2010-2012 роки, читачі отримають як подарунок ще одну книгу.

Такою акцією, за словами директора видавництва Ірини Холонюк, організатори хочуть популяризувати серед читачів наукову гуманітарну літературу: «Якщо людина цікавиться публікаціями з певної тематики, ми даємо можливість їй самостійно вибрати у подарунок ще одне видання попередніх років із цієї ж галузі. Перефразовуючи так і не реалізоване гасло з нашого недавнього минулого ми очікуємо від кожного – за змогою і пропонуємо усім – за потребами!» 

Стенд УКУ на Форумі буде розташований на першому поверсі  Палацу мистецтв під номером 134, а також на проспекті Свободи.

 Цього року у рамках Форуму Видавництво УКУ презентує два своїх видання:

-         український переклад трактатів «Монологіон» і «Прослогіон» Ансельма Кентерберійського, переклад з латинської мови Ростислава Паранька, вступна стаття Андрія Баумейстера; видання номіновано на конкурс «Найкраща книга Форуму-2012» у номінації «Переклади наукової літератури»;

-         наукове дослідження Романа Скакуна «Пацифікація»: польські репресії 1930 року в Галичині», у якому докладно розглядається генеза й перебіг «пацифікації», її наслідки для громадського й політичного життя українців у міжвоєнній Польщі, а також відлуння на міжнародній арені та в подальших українсько-польських взаєминах.

Серед інших новинок, які пропонує видавництво УКУ на Форумі видавців, – «Флорентійський екуменізм у Київській Церкві. Унійна ідея в помісній еклезіяльній традиції» о. Ігоря Мончака, «Візантійський обряд» о. Роберта Тафта, «Свідок надії. Життєпис Папи Івана-Павла II» Джорджа Вайґеля,  «Наукові записки УКУ», число 3 (серія «Філософія», випуск 1), «Ковчег. Науковий збірник з церковної історії», число 6 темою якого є Насилля влади проти свободи сумління; детальніший перелік див. на http://press.ucu.edu.ua/.