• Головна
  • Новини
  • АНОНС: 24 січня відбудеться прес-конференція "2012 рік в Україні: нові виклики і перспективи крізь призму християнських цінностей"...

АНОНС: 24 січня відбудеться прес-конференція "2012 рік в Україні: нові виклики і перспективи крізь призму християнських цінностей"

23.01.2012, 13:25
АНОНС: 24 січня відбудеться прес-конференція "2012 рік в Україні: нові виклики і перспективи крізь призму християнських цінностей" - фото 1

Серед основних питань, які будуть розглянуті під час прес-конференції: "За кого будуть голосувати християни-протестанти?", "Як українцям ставитись до оголошеного на 2012 рік «кінця світу», до прогнозованих експертами економічних та політичних криз?", "Яким чином навернення до християнських світоглядних цінностей здатне врятувати Україну від можливих криз та потрясінь?"

місце проведення: вул. Хрещатик, 4, конференц-зал

У вівторок, 24 січня, о 10:30 у приміщенні інформаційного агентства УНІАН відбудеться прес-конференція представників Ради Євангельських Протестантських Церков України на тему: «2012 рік в Україні: нові виклики і перспективи крізь призму християнських цінностей».

Серед основних питань, які будуть розглянуті під час прес-конференції:

- За кого будуть голосувати християни-протестанти?

- Як українцям ставитись до оголошеного на 2012 рік «кінця світу», до прогнозованих експертами економічних та політичних криз?

- Яким чином навернення до християнських світоглядних цінностей здатне врятувати Україну від можливих криз та потрясінь?

Участь у прес-конференції візьмуть керівники протестантських конфесій: голова духовно-консультативної ради Союзу євангельських християн-баптистів України Григорій Комендант, старший єпископ Союзу Церков християн віри євангельської (п’ятидесятників) Михайло Паночко, президент місіонерського Товариства «Світло на сході» Василь Давидюк та інші.

Для участі у прес-конференції потрібна акредитація, тел.:093-461-5257     

Організатори також пропонують можливість поставити запитання до спікерів завчасно, надіславши за електроною адресою: [email protected]

Місце проведення: вул. Хрещатик, 4, конференц-зал інформаційного агентства УНІАН. Початок 10:30