• Головна
  • Новини
  • АНОНС: 6 грудня у Львові освятять Гарнізонний Храм Свв. Петра і Павла...

АНОНС: 6 грудня у Львові освятять Гарнізонний Храм Свв. Петра і Павла

03.12.2011, 13:35
АНОНС: 6 грудня у Львові освятять Гарнізонний Храм Свв. Петра і Павла - фото 1
Гарнізонний Храм святих апостолів Петра і Павла у Львові буде освячено 6 грудня 2011 року об 11.00 год. з нагоди 20-ї річниці створення Збройних сил України.

Гарнізонний Храм святих апостолів Петра і Павла у ЛьвовіГарнізонний Храм святих апостолів Петра і Павла у Львові буде освячено 6 грудня 2011 року об 11.00 год. з нагоди 20-ї річниці створення Збройних сил України.

Як повідомляє Департамент інформації Центру Військового Капеланства Курії Львівської архиєпархії УГКЦ, обряд освячення храму та святу Літургію очолить Архиєпископ і Митрополит Львівський УГКЦ владика Ігор Возьняк. В урочистому богослужінні також приймуть участь владика Михаїл Колтун – Керівник Департаменту Патріаршої курії УГКЦ у справах душпастирства силових структур України, голова Ради у справах душпастирської опіки при Міністерстві оборони України, військові капелани Львівської митрополії УГКЦ, а також представники влади, військове керівництво Західного оперативного командування, військовослужбовці та їх родини, представники силових відомств.

На Богослужіння також запрошені священнослужителі Римо-католицької Церкви в Україні, Української православної Церкви, Української православної Церкви Київського патріархату. Після святої Літургії представники різних конфесій прочитають молитву за українське військо та поблагословлять військові знамена.

Військові капелани Центру Військового Капеланства Курії Львівської архиєпархії ласкаво запрошують усіх віруючих людей прийняти участь у святковому Богослуженні та розділити радість торжества.