Визначено переможця конкурсу РІСУ “Україна наша сакральна”

22.11.2011, 12:38
Визначено переможця конкурсу РІСУ “Україна наша сакральна” - фото 1
Переможець і лауреати конкурсу «Україна наша сакральна» будуть оголошені 24 листопада на прес-конференції в Українському католицькому університеті (Львів, вул. І.Свєнціцького, 17), початок о 11.00.

exklusiv.gifЦерква в ЧортковіПереможець і лауреати конкурсу «Україна наша сакральна» будуть оголошені 24 листопада на прес-конференції в Українському католицькому університеті (Львів, вул. І.Свєнціцького, 17, семінарійна кімната), початок о 11.00.

З серпня по жовтень 2011 року тривав конкурс «Україна наша сакральна», проведений РІСУ з метою привернення уваги суспільства до сакрально-культурної спадщини нашого краю, популяризації релігійного туризму та з нагоди 20-ліття Незалежності України. Протягом цього часу на конкурс надійшло понад 20 праць від 17 авторів.

Кілька з них не відповідали вимогам конкурсу, за якими матеріали не повинні були ніде розміщуватися, включно з друкованими та електронними ЗМІ.

Окрім друкованих матеріалів, на конкурс було надіслано кілька відеосюжетів.

Як ми вже повідомляли, партнерами конкурсу виступили: Головне управління внутрішньої політики, національностей та релігій Львівської ОДА, громадський проект «Туристичні марки», туроператор «Відвідай», а також видавництво «Місіонер».