• Головна
  • Новини
  • Третій конкурс РІСУ “Україна наша сакральна” завершився. Журі визначає переможців...

Третій конкурс РІСУ “Україна наша сакральна” завершився. Журі визначає переможців

10.11.2011, 14:21
Третій конкурс РІСУ “Україна наша сакральна” завершився. Журі визначає переможців - фото 1

З серпня по жовтень 2011 року тривав конкурс «Україна наша сакральна», проведений РІСУ з метою привернення уваги суспільства до сакрально-культурної спадщини нашого краю, популяризації релігійного туризму та з нагоди 20-ліття Незалежності України. Протягом цього часу на конкурс надійшло понад 20 праць від 17 авторів.

Чернігів сакральнийЗ серпня по жовтень 2011 року тривав конкурс «Україна наша сакральна», проведений РІСУ з метою привернення уваги суспільства до сакрально-культурної спадщини нашого краю, популяризації релігійного туризму та з нагоди 20-ліття Незалежності України. Протягом цього часу на конкурс надійшло понад 20 праць від 17 авторів.

Кілька з них не відповідали вимогам конкурсу, за якими матеріали не повинні були ніде розміщуватися, включно з друкованими та електронними ЗМІ.

Окрім друкованих матеріалів, на конкурс було надіслано кілька відеосюжетів.

Зараз з матеріалами працюють члени журі — фахівці з краєзнавства, туризму, паломництва. Вони визначають переможця та трьох лауреатів.

Наступного тижня буде оголошено про результати конкурсу. Переможці отримають подарунки від РІСУ і партнерів конкурсу.

Як ми вже повідомляли, партнерами конкурсу виступили: Головне управління внутрішньої політики, національностей та релігій Львівської ОДА, громадський проект «Туристичні марки», туроператор «Відвідай», а також видавництво «Місіонер».