• Головна
  • Теми
  • Анонс: Побачило світ доповнене третє видання посібника «Усиновлення крок за кроком»...

Анонс: Побачило світ доповнене третє видання посібника «Усиновлення крок за кроком»

01.11.2011, 10:47
Анонс: Побачило світ доповнене третє видання посібника «Усиновлення крок за кроком» - фото 1
«Усиновлення крок за кроком» – це посібник, розроблений на допомогу батькам, що бажають взяти на виховання у свою сім'ю дитину-сироту або дитину, позбавлену батьківського піклування та всім, хто цікавиться питанням усиновлення.

kniga_ysinovlenie.jpg«Усиновлення крок за кроком» – це посібник, розроблений на допомогу батькам, що бажають взяти на виховання у свою сім'ю дитину-сироту або дитину, позбавлену батьківського піклування та всім, хто цікавиться питанням усиновлення.

На сьогоднішній день це найпоширеніший і дуже корисний ресурс для потенційних усиновлювачів. З його допомогою читачі можуть краще зрозуміти юридичні та психологічні особливості усиновлення та отримати відповіді на багато питань.

Уповноважений Президента України у справах дітей Юрій Павленко спеціально для цього видання написав передмову. У своєму привітанні читачам він сподівається, що ця книга допоможе їм переосмислити і переглянути своє розуміння усиновлення. Що можливо, прочитавши книгу, хтось зрозуміє, що не готовий прийняти дитину-сироту. І це також добре, бо треба спочатку бути відвертим з собою, зі своїми почуттями і намірами.

«Я хочу подякувати всім людям, які брали участь у написанні цього керівництва. Завдяки їх старанній праці ми маємо чудовий ресурс, який допоможе потенційним батькам прийняти правильне рішення, а тисячам дітей-сиріт потрапити в сім'ї », – прокоментував вихід книги Руслан Малюта, президент Альянсу «Україна без сиріт».

Третє видання посібника «Усиновлення крок за кроком» вийшло накладом у 5 тисяч примірників. Загалом, разом з першими двома, надруковано та розповсюджено 25000 книг. 400 екземплярів нового видання вже отримали учасники Всеукраїнської наради з питань захисту прав дітей під головуванням Президента України. Нарада відбулася в Києві 27 жовтня 2011 р. Крім глави держави серед учасників наради були міністри, народні депутати, глави адміністрацій, працівники прокуратури та органів внутрішніх справ, представники громадських організацій та інші.

Електронну версію посібника можна скачати за цією адресою.

Посібник можна отримати, написавши лист на адресу: [email protected]

Як стверджують в Альянсі «Україна без сиріт», матеріал цієї книги в цілому або будь-яку її частину можна вільно використовувати з обов'язковим посиланням на першоджерело.