• Головна
  • Новини
  • Презентація книги спогадів Богдана Гаврилишина «Залишаюсь українцем»...

Презентація книги спогадів Богдана Гаврилишина «Залишаюсь українцем»

18.10.2011, 10:36
Презентація книги спогадів Богдана Гаврилишина «Залишаюсь українцем» - фото 1

Урочиста презентація книги спогадів знаного у світі економіста професора Богдана Гаврилишина «Залишаюсь українцем». Видання книги збіглося із 85-річчям автора. У своїх спогадах автор розкриває секрет власного життєвого успіху, який полягає у постійному бажанні працювати над власним розвитком та на користь ближніх.

Богдан Гаврилишин. Залишаюсь українцемУрочиста презентація книги спогадів знаного у світі економіста професора Богдана Гаврилишина «Залишаюсь українцем». Видання книги збіглося із 85-річчям автора. У своїх спогадах автор розкриває секрет власного життєвого успіху, який полягає у постійному бажанні працювати над власним розвитком та на користь ближніх.

Богдан Гаврилишин є багаторічним меценатом багатьох проектів для молоді, і його життєвий шлях дає молодим українцям добрий приклад, як важливо не боятись мислити самостійно і мріяти відважно. На глибоке переконання автора, країна через десятиліття стає саме такою, якою її хочуть бачити молоді лідери.

У презентації візьмуть участь Блаженніший Любомир Гузар, письменник Іван Дзюба, проректор ЛНУ ім.Франка Марія Зубрицька, співаки Святослав Вакарчук та Руслана, члени правління Благодійного фонду «Богдана Гаврилишина».

Місце і час: 19 жовтня о 16.00 «Український дім», Київ

Акредитація для преси: тел. (097)2259852, брифінг о 15.45