• Головна
  • Новини
  • АНОНС: У Тернополі стартує християнський марафон "Я вірю в Ісуса!"...

АНОНС: У Тернополі стартує християнський марафон "Я вірю в Ісуса!"

03.08.2011, 14:05
АНОНС: У Тернополі стартує християнський марафон  "Я вірю в Ісуса!" - фото 1
Сьогодні в Тернополі стартує християнський марафон: вулиці міста заповнять люди, які намагатимуться своїми словами, вчинками, усмішками й талантами віддати хвалу Богові. Цими днями головним гаслом файного міста стануть слова: "Я вірю в Ісуса!"

Я-вірю-в-Ісуса.jpgСьогодні в Тернополі стартує християнський марафон: вулиці міста заповнять люди, які намагатимуться своїми словами, вчинками, усмішками й талантами віддати хвалу Богові. Цими днями головним гаслом файного міста стануть слова: "Я вірю в Ісуса!"

Як повідомляється на офіційному сайті акції, з третього по сьоме серпня в Тернополі відбуватиметься масштабна християнська акція «Я вірю в Ісуса», до якої долучилися усі протестантські церкви міста, а також багато відомих українських діячів культури та мистецтва. Серед них - міс-Україна 2007 Ліка Роман,  один з найкращих саксофоністів України Ігор Рудий, радіоведучій Дмитро Хоркін, фіналістка телепроекту Шанс, голос проекту "Танцюю для тебе" на 1+1 Валентина Паравян, учасниця X-factor Христина Осельска, перша віце-місс України на візку і Президент Благодійного фонду розвитку комп'ютерних та інформаційних технологій для інвалідів "АІК" Юлія Козлюк, а також музичні гурти "Planet salt", "N Day", "Шикайна", "Sky Door", "Patlis Band" та інші.

Організатори акції кажуть, що основною ціллю кожного із запланованих заходів, та й усього проекту загалом, є донесення Слова Божого до тисяч тернополян та гостей міста, повідомляє для РІСУ Надія Гербіш з Тернополя.

Програма створена так, щоби привабити якомога ширше коло учасників та глядачів: молодь залучатимуть до цікавих флешмобів і спортивних змагань, турнірів із вуличного футболу тощо. Для діток із обмеженими можливостями та сиріт будуть проводитися окремі програми. Хворих та перестарілих людей відвідуватимуть у лікарнях та притулках, приносячи світло й радісну звістку до їхніх сповнених смутку та безнадії помешкань. А небайдужих до життя міста людей запрошуватимуть долучитися до прибирання парків та впорядкування дитячих майданчиків. 

Основні ж заходи акції – концерти, виступи відомих гуртів та зірок телебачення та естради відбуватимуться щовечора в парку Т.Г. Шевченка. Після цього на екранах у багатьох інших парках міста транслюватимуться фільми на соціальну тематику під інтригуючою назвою «Правда ПРО».

Кожен, хто бере участь у підготовці до цієї акції, щиро сподівається, що після її закінчення бажаючих проголосити всьому світові основне її гасло: «Я вірю в Ісуса!» – стане набагато більше.