• Головна
  • Новини
  • Анонс: Блаженніший Святослав зустрінеться зі студентами Києва...

Анонс: Блаженніший Святослав зустрінеться зі студентами Києва

16.05.2011, 18:53
Анонс: Блаженніший Святослав зустрінеться зі студентами Києва - фото 1

Глава УГКЦ Блаженніший Святослав (Шевчук) зустрінеться зі студентами Києва. Зустріч відбудеться 17 травня о 18:30 в актовій залі Культурно-Мистецькому центрі Києво-Могилянської Академії. Захід організовують Київське товариство студентів-католиків „Обнова” та Києво-Могилянська Академія.

ArticleImages_42236_Shevchuk.gifГлава УГКЦ Блаженніший Святослав (Шевчук) зустрінеться зі студентами Києва. Зустріч відбудеться 17 травня о 18:30 в актовій залі Культурно-Мистецькому центрі Києво-Могилянської Академії. Захід організовують Київське товариство студентів-католиків „Обнова” та Києво-Могилянська Академія.

Київським студентам Главу УГКЦ представить Президент НаУКМА Сергій Миронович Квіт. Блаженніший Любомир в університеті прочитає лекцію на тему „Вічно молода і сучасна Церква” та відповість на запитання студентів.  „Сучасна молода людина часто почувається глибоко самотньою, навіть у гучному та веселому товаристві. Не зустрівши Господа, вона не може зустрітися із собою.” –  зазначає у своєму посланні до молоді Блаженніший Святослав.

Голова „Обнови” Христина Холодницька каже, що це вже не перша зустріч, яку товариство організувало з єпископами УГКЦ. „Великий успіх мала зустріч Блаженнішого Любомира з молоддю Києва, яка теж відбулася в стінах Могилянки. На жаль через брак місця тоді до залу не змогли потрапити усі бажаючі”. В товаристві радують, що цього разу захід відбудеться у значно більшому залі,  щоб кожен охочий зміг почути Патріарха та задати йому своє запитання.

Більше інформації про зустріч можна довідатися за тел.  097 79 89 885       (Христина),    097 709 69 32      


Зустріч відбудеться за адресою: Національний університет «Києво-Могилянська Академія», Культурно-мистецький центр, 3 поверх, вул. Ілінська 9