• Головна
  • Новини
  • Анонс: «Тиждень Подружжя» в Україні презентує президент однойменного міжнародного руху Річард Кейн...

Анонс: «Тиждень Подружжя» в Україні презентує президент однойменного міжнародного руху Річард Кейн

08.05.2011, 20:08
Анонс: «Тиждень Подружжя» в Україні презентує президент однойменного міжнародного руху Річард Кейн - фото 1
16 травня 2011 року відбудеться організаційна зустріч Тижня Подружжя в Україні за участі засновника міжнародного руху «Тиждень Подружжя» в світі – Річарда Кейна.

тиждень_подружжя_1.jpg16 травня 2011 року відбудеться організаційна зустріч Тижня Подружжя в Україні за участі засновника міжнародного руху «Тиждень Подружжя» в світі – Річарда Кейна.

Під час зустрічі відбудеться офіційна презентація Тижня Подружжя в Україні та анонс всеукраїнських заходів, які відбудуться протягом Тижня Подружжя (15-22 травня).

Київ, Луцьк, Житомир, Львів, Кривий Ріг, Вінниця, Черкаси, Донецьк, Чернівці та Тернопіль – ось неповний список міст, які вже приймають участь у всеукраїнському Тижні Подружжя в 2011 році.

Тиждень Подружжя – це міжнародний рух, створений з метою поширення сімейних цінностей в суспільстві та утвердження цінності родини та шлюбу як найбільш значимого суспільного інституту.

Метою Тижня Подружжя є зробити подружжя та шлюб головними темами в країні, об’єднавши для цього зусилля громадських організацій, державних та недержавних інституцій, медіа та журналістів, християнських церков, бізнесу та всіх небайдужих до цієї теми людей.

Ідея проведення тижнів подружжя було вперше запропоновано Річардом та Марією Кейн (Великобританія) 1996 року. Сьогодні в багатьох країнах світу Тиждень подружжя став традиційним святом та був утверджений на національному рівні: Німеччина, Нідерланди, Великобританія, Ірландія, Швейцарія, Бельгія, США, Австралія, Угорщина, Чехія, Румунія, Словаччина та інші країни.

На організаційну зустріч Тижня Подружжя запрошуються:

- лідери регіональних команд «Тижня Подружжя» в Україні;

- учасники руху «Тиждень Подружжя» в Україні;

- громадські діячі та члени громадських об’єднань;

- члени та лідери просімейних організацій;

- лідери церков та священнослужителі християнських церков (всіх конфесій та деномінацій);

- представники бізнесу;

- журналісти.

Спеціальний гість зустрічі – засновник міжнародного руху «Тиждень Подружжя», Річард Кейн, президент міжнародного руху «Тиждень Подружжя» в світі.

Для участі в організаційній зустрічі Тижня Подружжя в Україні, просимо Вас зареєструватись у заході, заповнивши невеличку реєстраційну форму за посиланням, або пройти реєстрацію за телефоном: 093 210 31 50.

Місце зустрічі: м. Київ, Шота Руставелі 29, 2-й офіс, 2-й поверх, "Унікальна Україна".

Час: 18:30 – 20:30

За детальнішою інформацією, будь ласка, звертайтесь до Організаційного комітету Тижня Подружжя в Україні:

Тел. 093 210 31 50 – Олена Шабуніна, Комунікаційний директор Тижня Подружжя в Україні

e-mail: [email protected]

marriageweek.in.ua