• Головна
  • Новини
  • Анонс: У Києві 6 травня презентують книгу про щоденне життя Івана Павла ІІ...

Анонс: У Києві 6 травня презентують книгу про щоденне життя Івана Павла ІІ

03.05.2011, 15:30
Анонс: У Києві 6 травня презентують книгу про щоденне життя Івана Павла ІІ - фото 1

Польський Інститут у Києві, Католицький Медіа Центр та Книгарня «Є» презентують 6 травня (п'ятниця) 2011, 11:00 у Книгарні «Є» (Київ, вул. Лисенка, 3 (ст. м. «Золоті Ворота») українське видання книги Архиєпископа Мечислава Мокшицького, Бригіди Грисяк «ВІВТОРКИ ЛЮБИВ НАЙБІЛЬШЕ: розповідь про щоденне життя Івана Павла ІІ».

Pope_knuga.jpgПольський Інститут у Києві, Католицький Медіа Центр та Книгарня «Є» презентують 6 травня (п'ятниця) 2011, 11:00 у Книгарні «Є» (Київ, вул. Лисенка, 3 (ст. м. «Золоті Ворота») українське видання книги Архиєпископа Мечислава Мокшицького, Бригіди Грисяк «ВІВТОРКИ ЛЮБИВ НАЙБІЛЬШЕ: розповідь про щоденне життя Івана Павла ІІ».

Учасники презентації:

Архиєпископ Мечислав Мокшицький – Митрополит Львівський РКЦ.

Єпископ Йосиф Мілян – єпископ-помічник Київської архиєпархії УГКЦ.

Євген Сверстюк – письменник, публіцист, головний редактор газети «Наша Віра».

Костянтин Сігов – директор Центру Європейських гуманітарних досліджень НаУКМА, директор видавництва «Дух і літера».

Книга – розмова журналістки Бригіди Грисяк з Архиєпископом Мечиславом Мокшицьким про щоденне життя Івана Павла ІІ: як виглядав звичайний день Івана Павла ІІ у Ватикані, що його розчулювало, що смішило, про що розмовляв із впливовими політиками, кому звірявся, які книжки читав, які пісні, насправді, любив співати, кого запрошував на свята, як зустрічав Новий рік і чому любив вівторки.

Мечислав Мокшицький (нар. 1961 року) – Архиєпископ, Митрополит Львівський і всієї України, доктор богослов'я (Папський університет святого Томи Аквінського - Анґелікум). Протягом дев'яти років (1996-2005) був особистим секретарем Івана Павла ІІ. Висвячений на єпископа 29 вересня 2007 року Папою Бенедиктом XVI.