• Головна
  • Новини
  • АНОНС: Запрошуємо молодь у літнє паломництво до Тезе (Франція)...

АНОНС: Запрошуємо молодь у літнє паломництво до Тезе (Франція)

06.05.2011, 00:35
АНОНС: Запрошуємо молодь  у літнє паломництво до Тезе (Франція) - фото 1
Релігійно-інформаційна служба України та Паломницько-реколекційний центр "Рафаїл" запрошують молодь у міжконфесійне паломництво до спільноти "Тезе" до Франції 8–19 липня 2011 року.

Teize.jpgРелігійно-інформаційна служба України та Паломницько-реколекційний центр "Рафаїл" запрошують молодь у міжконфесійне паломництво до спільноти "Тезе" до Франції 8–19 липня 2011 року.

Щороку тисячі паломників з усього світу прямують у невеличке селище Тезе до Франції. Вони знаходять тут щось особливе, що примушує їх повертатись знову.

Спільнота Тезе налічує понад сто братів - католиків та з різних протестантських конфесій із близько 30-ти країн світу. Саме існування цієї унікальної спільноти є конкретним знаком примирення між розділеними християнами і народами. Від самого свого заснування натхненням для спільноти є дві цілі: жити у співпричасті з Богом через молитву та бути сіячами миру та довіри серед людської сім’ї. Перебування в Тезе - це час для пошуку співпричастя з Богом через молитву, спів, тишу і роздуми. Тут можна віднайти внутрішній мир, сенс життя та нове натхнення.

Програма паломництва

8.07 виїзд зі Львова вранці, перехід через польський кордон, відвідини Кракова, екскурсія з гідом. Нічліг у готелі біля польсько-німецького кордону.

9.07 сніданок у готелі, переїзд до Дрездену, екскурсія по місту, вільний час, нічний переїзд до Taize

10.07 – 17.07 Програма у Taize, Франція.

18.07 переїзд до Відня. Відвідини Відня та виїзд до Львова.

19.07 приїзд до Львова вранці.

Ціна подорожі – 320 євро + 100 грн. У цю вартість входить: віза, ночівля у готелі у Польщі, медичне страхування, реєстраційний внесок за тиждень перебування у Тезе. (молоді до 21 року віза безкоштовна, мінус 35 євро.). Додаткові кошти на оплату екскурсій, простій автобуса - 25 євро.

Запис здійснюється за електронною адресою [email protected] з позначкою: «Паломництво до Тезе».

За детальнішою інформацією звертайтесь також за телефоном: 067 18 06 777.
Джерело публікації: risu.org.ua

Запрошуємо також в інші паломництва:

РІСУ запрошує у паломництво до Риму "Слідами Папи Івана Павла ІІ"

Анонс: РІСУ запрошує у паломництво "Зустріч з отцем Піо"