• Головна
  • Новини
  • АНОНС: РІСУ запрошує у паломництво до Риму "Слідами Папи Івана Павла ІІ"...

АНОНС: РІСУ запрошує у паломництво до Риму "Слідами Папи Івана Павла ІІ"

20.09.2011, 10:45
АНОНС: РІСУ запрошує у паломництво до Риму "Слідами Папи Івана Павла ІІ" - фото 1
Релігійно-інформаційна служба України спільно з паломницько-реколекційним центром «Рафаїл» запрошує своїх читачів у паломницьку подорож до Ватикану та вічного міста РИМУ з 22-29 жовтня 2011 року.

Аудієнція_Папи.jpg

exklusiv.gifРелігійно-інформаційна служба України спільно з Паломницько-реколекційним центром «Рафаїл» запрошує своїх читачів у паломницьку подорож до Ватикану та вічного міста РИМУ 22-29 жовтня 2011 року "Слідами Папи Івана Павла ІІ".

За 8 днів паломництва ми зможемо відвідати Краків, Ченстохову, Венецію, Ватикан, Рим, Ассізі та Відень, взяти участь у загальній аудієнції з Папою Римським, відвідати місце поховання у Слуги Божого Івана Павла II, святих Апостолів Петра і Павла тощо.

Докладна програма паломництва:

1 день: виїзд зі Львова вранці, перехід через польський кордон, відвідини Кракова, нічліг у готелі в Ченстохові.

Венеція.jpg2 день: сніданок у готелі, відвідини Санктуаріуму у Ченстохові, молитва перед чудотворним образом Ченстоховської Матері Божої, переїзд через Чехію та Австрію до Італії, нічний переїзд до Венеції.

3 день: відвідини Венеції: Базиліка і Площа св. Марка, міст Ріальто, переїзд на нічліг у готелі біля Риму.

4 день: сніданок, відвідини Ватикану, Собор св. Петра, відвідини гробу Слуги Божого Івана Павла II, час для купівлі сувенірів, Рим античний: Фортеця св. Ангела, Площа Навона, Фонтан ді Треві, Колізей зовні, Іспанські Сходи, Пантеон, вечеря та нічліг у готелі біля Риму.

Базиліка_святого_Павла.jpg5 день: сніданок, Базиліка св. Павла, участь у генеральній аудієнції з Папою Римським (при можливості), Базиліка св. Івана на Лятерані, Базиліка Матері Божої Більшої, вечеря і нічліг в готелі біля Ассізі (Assisi).

6 день: сніданок у готелі, переїзд до Ассізі, відвідини середньовічного міста св. Франциска: Базиліка св. Франциска, Базиліка св. Клари, Костел св. Дем'яна, нічний переїзд до Відня.

7 день: відвідини Відня (харчування за власний рахунок) та виїзд до Львова.

8 день: приїзд до Львова вранці.

Церква_св.Франциска.jpgВартість поїздки складає 380 євро та 100 грн., у неї входить: 4 нічівлі у готелях, 4 сніданки та 4 вечері, відкриття шенгенської візи, медичне страхування, переїзд автобусом єврокласу, супровід духівника та фахового керівника групи. Для пенсіонерів, учнів та студентів до 21 року віза безкоштовна (мінус 35 євро).

Запис здійснюється за електронною адресою [email protected] з позначкою: «Паломництво до Риму».

За детальнішою інформацією звертайтесь за телефонами паломницького центру: (032) 247-05-02, + (38) 098 006-77-98.

Інші актуальні паломництва:

АНОНС: Паломництво до Люрду та Ля Салетт у жовтні