• Головна
  • Новини
  • Анонс: У Львові відбудеться семінар «Соціоінформатика і місія Церкви: проблема євангелізації як очищення інформаційного середовища»...

Анонс: У Львові відбудеться семінар «Соціоінформатика і місія Церкви: проблема євангелізації як очищення інформаційного середовища»

12.01.2011, 11:06
Семінар на тему «Соціоінформатика і місія Церкви: проблема євангелізації як очищення інформаційного середовища» відбудеться 10 лютого.

Семінаром на тему «Соціоінформатика і місія Церкви: проблема євангелізації як очищення інформаційного середовища» у приміщенні Філософсько-богословського факультету Українського католицького університету розпочнеться серія відкритих науково-практичних семінарів, запланованих на лютий – травень 2011 року. Захід відбудеться 10 лютого.

Організаторами серії семінарів є Кафедра богослов’я УКУ, Центр з інформаційних проблем територій НАНУ та журнал «Християнин і світ». Як повідомили РІСУ організатори, попередня реєстрація учасників триватиме до 9 лютого.

Мета заходу — дати слухачам загальне розуміння механізмів інформаційних процесів у суспільстві, показати місце Церкви в цих процесах, ознайомити з основними соціоінформаційними засобами ефективного впливу для очищення інформаційного середовища.

До участі в семінарі запрошують християнських журналістів, працівників єпархіальних прес-центрів, священиків, богословів, лідерів мирянських рухів, катехитів, людей, які будують свою журналістську, видавничу і управлінську діяльність на християнських духовно-моральних засадах.