• Головна
  • Новини
  • Видавництво «Свічадо» представить у Вінниці книгу «Секс, якого не знаєте» польського монаха Ксаверія Кнотца...

Видавництво «Свічадо» представить у Вінниці книгу «Секс, якого не знаєте» польського монаха Ксаверія Кнотца

08.12.2010, 17:00
Видавництво «Свічадо» представить у Вінниці книгу «Секс, якого не знаєте» польського монаха Ксаверія Кнотца - фото 1
10 грудня Львівське видавництво «Свічадо» презентує у Вінниці свою сенсаційну книгу року «Секс, якого не знаєте…» священика Ксаверія Кнотца. Книга про сексуальні стосунки в подружжі, написана польським монахом-капуцином, стала відкриттям цьогорічного форуму видавців.

книга.jpg10 грудня Львівське видавництво «Свічадо» презентує у Вінниці свою сенсаційну книгу року «Секс, якого не знаєте…» священика Ксаверія Кнотца. Книга про сексуальні стосунки в подружжі, написана польським монахом-капуцином, стала відкриттям цьогорічного форуму видавців.

У Вінниці виданя представить священик-капуцин Роман Поп, лікар-педіатр, магістр-ліценцій теології (спеціалізація Біоетика), аспірант кафедри біоетики при Папському Католицькому Університеті ім. Йоана Павла II у Кракові. Окрім іншого, отець Роман є редактором українсько- та російськомовної версій сайту «Шанс на зустріч» і представляє о.Кнотца в Україні.

презентація-Кнотца.jpg«Ця книжка – приклад того, як Церква може і повинна обговорювати справи, про які багато, але наскільки ж брутально, говорить світ. Автор у світлі думки Церкви аналізує проблеми моральної кваліфікації вчинків людини в інтимній сфері. Виразно доносить читачеві позицію Церкви, яка показує запропонований Богом шлях до освячення в подружньому покликанні. На цьому шляху, як «історична особа», людина покликана прямувати до святості. Саме такі позиції конче необхідні для усунення різних упереджень і стереотипів, пов’язаних з помилковими та некомпетентними поглядами на вчення Католицької Церкви», – коментує о. Роман Поп.

«Це своєрідна християнська апологетика сексуальності як дару Божого. Природньо, що вона викликає велику дискусію: як про це говорити в Церкві. Тому ми вважали за потрібне запросити автора в Україну, щоби кожен міг поставити своє запитання о.Кнотцу і отримати відповіді безпосередньо у нього. А Форум видавців – найкраща нагода для такої зустрічі», – розповідає Богдан Трояновський, директор видавництва "Свічадо".

Презентація відбудеться 10 грудня о 13.00 за адресою вул. Соборна, 68.

Як РІСУ вже повідомляла, 10-11 грудня у Вінниці триватиме ІІІ Всеукраїнська Різдвяна виставка-ярмарок християнської літератури. Книжковий форум напередодні Різдва вже став традицією для Асоціації християнських видавців України. Для участі в ньому приїдуть найбільші християнські видавництва та виробники сувенірної продукції з усіх регіонів України, які представлять свої цьогорічні новинки.