Анонс: РІСУ запрошує у паломництво "Зустріч з отцем Піо"

25.05.2011, 17:17
Анонс: РІСУ запрошує у паломництво "Зустріч з отцем Піо" - фото 1
Релігійно-інформаційна служба України та паломницько-реколекційнеий центр «Рафаїл» запрошують у паломництво до Італії «Зустріч з отецм Піо» 6 – 14 серпня 2011 року.

Релігійно-інформаційна служба України та паломницько-реколекційнеий центр «Рафаїл» запрошують у паломництво до Італії «Зустріч з отецм Піо» 6 – 14 серпня 2011 року.

Піо.jpg

Програма паломництва

Місця відвідин: Польща – Велічка, Вадовіце, Італія – Флоренція, Ланчіано, Сан Джованні Ротондо, Помпея, Сієна. Чехія – Прага

1 день, 6 серпня: виїздзі Львова вранці, перехід через польський кордон, відвідини Велічки, переїзд на нічліг у готелі в околицях Вадовіц.

2 день, 7 серпня: сніданок, Свята Літургія, відвідини музею Івана Павла II у Вадовіцах, нічний переїзд через Чехію та Австрію до Флоренції.

3 день, 8 серпня: Відвідини історичної частини Флоренції: Собор Санта Марія-дель-Фйоре, Базиліка Сан-Лоренцо, Базиліка Санта Кроче, Церква Орсанмікеле, Церква Сантіссіма Анунціата, Палаццо Веккйо (ратуша), Площа Сіньйорії, Понте Веккйо. Вечеря та нічліг у готелі в околицях Ріміні.

4 день, 9 серпня: сніданок, переїзд у Ланчяно (місце Євхарестійного чуда), Літургія, Переїзду Сан Джованні Ротондо. Вечеря та нічліг у готелі.

5 день, 10 серпня: сніданок, Літургія, відвідини Сантуарію Санта Марія-делле-Граціе, Базиліки Сан Піо (мощі Святого отця Піо), Музею отця Піо. Хресна Дорога, час на приватну молитву перед гробом о. Піо. Вечеря та нічліг у готелі.

6 день, 11 серпня: сніданок, виїзд до Помпеї. Екскурсія. Свята Літургія. Переїзд на вечерю та нічліг в околицях Сієни.

7 день, 12 серпня: сніданок, Свята Літургія, відвідини історичної частини Сієни. Піацца-дель-Кампо, Вежі Манджа, Собор (Дуомо), Баптистерій Сан-Джованні, Базиліка Сан-Доменіко, Базиліка Сан-Франческо, Палаццо Пуббліко. Нічний переїзд до Праги.

8 день, 13 серпня: сніданок, відвідини Праги. Пражський Град, Старе Місто, Мала Страна, Карлів Міст, Собор Святого Війта, Вацлавська площа, Танцюючий Дім, Петршинська башта, Національний театр. Служба Божа, вільний час. Нічний переїзд до Львова.

9 день, 14 серпня: приїзд до Львова.

Вартістьучасті у прощі 430 євро та 80 грн. Включає: 5 нічлігів у готелях, 5 сніданків та 5 вечерь, відкриття шенгенської візи, переїзд автобусом єврокласу, супровід духівника та керівника групи, медичне страхування.

Додаткові кошти: оплата екскурсоводів та вхідних квитків (Вєлічка, Помпея) згідно маршруту та міського транспорту (все разом – близько 40євро).

Запис у паломницьку подорож здійснюється через електрону адресу [email protected] з позначкою: «Зустріч з отцем Піо».

Додаткова інформація за телефоном 067 18 06 777.

Довідка

Святий Отець Піо народився 25 травня 1887 року у південнії Італії, у П'єтрельчині, що в районі Беневенто область Камапанья, був священиком Чину Братів Менших Капуцинів, жив з 1887 по 1968 рік.

До ордену Братів Менших Капуцинів вступив 6 січня 1903 року як кандидат у пресвітери. Висвячений був 10 серпня 1910 року в катедрі в Беневенто. 28 липня 1916 року прибув до монастиря Сан Джованні Ротондо, на пагорбах Гаргано, де, за винятком невеликих перерв, перебував аж до дня смерті, тобто до 23 вересня 1968 року. У п'ятницю, 20 вересня 1918 року, в чернечому хорі старої церкви під час молитви перед Розіп'ятим отримав стигмати, які залишалися відкритими і кровоточивими впродовж п'ятдесяти років.

Інші паломництва: Запрошуємо молодь у літнє паломництво до Тезе (Франція)

РІСУ запрошує у паломництво до Риму "Слідами Папи Івана Павла ІІ"
Джерело публікації: risu.org.ua