• Головна
  • Нові можливості для читачів РІСУ...

Нові можливості для читачів РІСУ

07.05.2010, 18:10
Редакція РІСУ разом з компанією „Елекс дизайн” постійно працює над удосконаленням нового порталу РІСУ. Пропонуємо до уваги три останні новинки.

Редакція РІСУ разом з компанією „Елекс дизайн” постійно працює над удосконаленням нового порталу РІСУ. Пропонуємо до уваги три останні новинки.

Кожен зареєстрований читач може підписатися на одну з мовних розсилок новин РІСУ. Для цього потрібно , зареєструватися/залогуватися, зайти у свій профіль, вибрати, якою мовою хочете отримувати розсилку, і підписатися. Розсилка приходить щодня, коли є нові матеріали на порталі, о 20.00 за київським часом.

Наступна новинка — „соціальне” меню у всіх новинах і статтях, яке дозволяє нашим читачам експортувати наші матеріали в соціальні мережі. Як ми зауважуємо, останнім часом на портал РІСУ є дуже багато переходів з різноманітних соціальних мереж, блогів. Тому ми вирішили спростити цей процес. Спробуйте, вам має це сподобатися. А ми будемо вдячні за популяризацію нашої праці.

І ще одна новинка — можливість оцінювати наші матеріали, ставлячи „+” або „-” під ними. Нам завжди дуже важливо знати враження наших читачів про нашу працю. І це ще одна нагода отримати їх оцінку.

Звичайно, ми дуже заохочуємо наших читачів реєструватися на порталі та отримувати додаткові можливості моделювати вигляд порталу. Зареєстрованим читачам дозволено ставити коментарі під всіма матеріалами, де передбачені коментарі. Також вони можуть ставати нашими „народними репортерами” чи навіть блогерами.

Також запрошуємо висловлювати побажання щодо нашого порталу — для цього можете скористатися спеціальною формою для листів.