Тримайте ноги в теплі і як нам у цьому допоможуть термокилимки

28.11.2019, 16:48
Тримайте ноги в теплі і як нам у цьому допоможуть термокилимки - фото 1

Саме для вирішення проблеми додаткового джерела тепла український виробник ТМ «Теплик» розробив інноваційні електричні килимки з підігрівом. На вигляд – звичайний килимок із дротом, але всередині із вбудованою спеціальною інфрачервоною плівкою. Завдяки особливим європейським технологіям працюватиме дуже довго та є цілком безпечними.

Пригадуєте, як в дитинстві нас сварили, аби ми тепліше одягалися? Бабуся завжди казала тримати ноги в теплі, мовляв, змерзнеш в ноги – одразу заслабнеш. Час змінюється, технології вдосконалюються, а ця істина залишається незмінною і неабияк актуальною, коли приходять перші холоди і приморозки.

Одне діло, коли весь день на ногах, а коли робота сидяча – ноги так і страждають від холоду. А наступного дня все, звісно, за сценарієм – кашель, нежить і вже не до роботи. То як же зігріти ноги, якщо підлога без підігріву (не всі, погодьтеся, можуть собі це дозволити), опалення недостатньо, а по кілька пар шкарпеток вдягати ну якогось навіть не зручно?

Інша ситуація. Прийшли ви до церкви, а там ніби не холодно, але чи то стояти, чи на лавку сісти – холодно. Приміщення велике, добре обігріти його важко, особливо, коли це стара споруда і там важко провести нормальне опалення.

У таких ситуаціях чи для дому, чи для храму, а також офісу є цікава пропозиція — термокилимки від ТМ Теплик.

Саме для вирішення проблеми додаткового джерела тепла український виробник ТМ «Теплик» розробив інноваційні електричні килимки з підігрівом. На вигляд – звичайний килимок із дротом, але всередині із вбудованою спеціальною інфрачервоною плівкою. Завдяки особливим європейським технологіям працюватиме дуже довго та є цілком безпечними.

Термокилимки від ТМ Теплика ще й доволі економні у використанні. Вони, звісно, не зможуть замінити вам батарею, однак зможуть стати чудовим додатковим джерелом тепла, який подбає про ваш комфорт узимку, там де вам це потрібно. Лише увімкніть у розетку і не турбуйтеся: килимок споживає енергії набагато менше, аніж ваша праска.

Підтримуючи температуру, комфортну для людського тіла (38-40С), електричний килимок не тільки зігріє вам ноги, але й подбає про ваше здоров’я узимку.

Термокилимки вже давно використовують і в європейських храмах. Великі споруди, знаємо, важко добре прогріти, а такі вироби під час Богослужінь, коли особливо не хочеться відволікатися на холод, служать альтернативним джерелом тепла для вірян і священників.

Удома, на роботі та в церкві, для маленьких і старших – цей чудо-виріб вирізняється своєю універсальністю у використанні, не має жодних протипоказань та стане знахідкою для тих, хто турбується про свою сім’ю.

Поруч з практичною такі килимки мають ще й естетичну функцію. Виріб стане чудовим доповненням до інтер’єру вашої оселі та прекрасним елементом декору. ТМ «Теплик» презентує широку палітру кольорів: темно-коричневий, темно-сірий, темно-червоний, чорний, темно-синій, світло-коричневий (бежевий), світло-зелений та фіолетовий.

Розміри таких килимків можуть варіюватися від 50х30 до 200х300 см. залежно від ваших потреб та вподобань.

ТМ «Теплик» виготовлює термокилимки і під замовлення, одно та двосторонні, з термо- та гідроізоляцією, що стануть чудовим доповненням навіть для ваших ванних кімнат.

Придбавши термокилимок ви ніколи не пожалієте: він зігріє вас та ваших близьких у холодну пору року, зможе прогріти підлогу в дитячій чи місце для спання домашніх тварин, висушити взуття і просто підняти настрій.

І нехай ніякий холод не зіпсує вам зимову казку та чарівну святкову атмосферу вдома!

ТМ «Теплик»: тепло там, де треба!

Як замовити?

Офіс: м. Львів, вул. Винниченка 26/2
Телефон: +380980125689
E-mail: [email protected]
Графік роботи: Пн-Пт: 10:00-19:00

Інтернет-магазин

 

terko_m.jpg

Термокилимок від фірми-партнера з Чехії "TERKO" у вівтарі греко-католицької церкви у Нітрі, Словаччина

terko2.jpg

Термокилими TERKO у головному залі замку Славков-у-Брна

terko3_s.jpg

Термокилимки можна використовувати для лавок