• Головна
  • Новини
  • Допоможемо врятувати луганську журналістку Діану Стешенко...

Допоможемо врятувати луганську журналістку Діану Стешенко

10.03.2015, 13:29
Допоможемо врятувати луганську журналістку Діану Стешенко - фото 1
Діана Стешенко – власний кореспондент Релігійно-інформаційної служби України по Луганській області та журналіст Інтернет-видання «Паралель-медіа».Лікарі визначили – загострення рідкісного захворювання – хвороба Бехчета.

Diana-Steshenko.jpgКажуть, що Бог не дає нам великих випробувань, аніж ті, які ми можемо винести. Але буває й так, що чаша терпіння на межі можливого. Діана Стешенко – власний кореспондент Релігійно-інформаційної служби України по Луганській області та журналіст Інтернет-видання «Паралель-медіа».

Влітку 2014 вона була змушена виїхати з Луганська: поїхала буквально з однією валізою. Складний переїзд, пошуки житла і роботи, безгрошів'я, недоїдання, погані умови позначилися на здоров'ї Діани. Лікарі визначили –  загострення рідкісного захворювання – хвороба Бехчета. Лікування в Полтаві полегшення не принесло, скоріше навпаки.

У лютому 2015 у важкому стані Діану Стешенко госпіталізували до Харкова. Їй терміново були необхідні ліки «Преднізанол», причому не українського, а тільки німецького або ізраїльськіого виробництва. Рахунок йшов на дні. Слава Богу, знайшлися добрі люди в Україні та Ізраїлі, які допомогли з ліками. Це була група волонтерів з Israeli Friends of Ukraine

Слава Богу і завдяки добрим людям ми витягли Діану Стешенко, але тепер необхідно допомогти з реабілітацією. Якщо у вас є можливість допомогти Діані Стешенко, то просимо перерахувати кошти на її рахунок в Приватбанку 414943781841 84 83. Одержувач – Діана Вікторівна Стешенко.