• Головна
  • Новини
  • РІСУ звітує: куплено окуляри нічного бачення для артилерії 30 ОМБР...

РІСУ звітує: куплено окуляри нічного бачення для артилерії 30 ОМБР

11.12.2014, 15:57
РІСУ звітує: куплено окуляри нічного бачення для артилерії 30 ОМБР - фото 1
Завдяки небайдужим людям та, зокрема, нашим читачам вдалось зібрати кошти на купівлю окулярів нічного бачення як альтернативу більш дорогого тепловізора.

Допомога в зону АТОЗавдяки небайдужим людям та, зокрема, нашим читачам вдалось зібрати кошти на купівлю окулярів нічного бачення як альтернативу більш дорогого тепловізора. Ми продовжуємо допомагати нашим бійцям спільно з Відділом соціального служіння УПЦ Київського патріархату.

Певну модель окулярів обирали бійці з мінометної батареї 30-ї Окремої механізованої бригади з Новоград-Волинська. Вчора, 10 грудня, вони були відправлені в найближче село до їхніх позицій.

Загалом вони коштували 7 284 грн - Yukon Tracker 1×24 Goggles. Додатково було сплачено 47 грн за доставку Новою поштою – тому що чекати наступної відправки капланів доведеться досить довго.

Допомога в зону АТО

Тільки завдяки небайдужим людям бійці зможуть бачити в темряві та в умовах туману. Це означатиме і захист від раптового нападу чи диверсії з боку терористів.

Допомога в зону АТО

Збір допомоги триває. Наступний пункт їхнього прохання – підзорна труба як альтернатива дальноміра. Хлопцям потрібна модель Bresser Pirsch 20-60×80 WP, яка коштує 2 556 грн. На сьогодні до її покупки бракує лише 903 грн. Подробиці тут

Також триває збір теплих речей для бійців з 26-ї артилерійської бригади, які зараз знаходяться в зоні бойових дій. Їм бракує светрів, курток, шапок, термобілизни, шкарпеток тощо. Про допомогу речами читайте тут

Збір коштів відбувається на картку нашої журналістки Тетяни Калениченко-Мухоморової, через Приватбанк: 5211 5374 4567 4166