• Головна
  • Новини
  • РІСУ звітує: виконані первинні технічні потреби бійців 30 ОМБР...

РІСУ звітує: виконані первинні технічні потреби бійців 30 ОМБР

16.10.2014, 13:59
РІСУ звітує: виконані первинні технічні потреби бійців 30 ОМБР - фото 1
Всього лише за тиждень наша редакція спільно з Відділом соціального служіння УПЦ Київського патріархату назбирали кошти та ресурси для нової партії допомоги військовим з 30-ї Окремої механізованої бригади

Всього лише за тиждень наша редакція спільно з Відділом соціального служіння УПЦ Київського патріархату назбирали кошти та ресурси для нової партії допомоги військовим з 30-ї Окремої механізованої бригади.

Перш за все це були потреби артилерії, бійці якої наразі знаходяться на полігоні у Миколаївській області. Цього разу найціннішим вантажем став бінокль з дальномірною сіткою, щоб військові мали можливість точніше навести координати цілей.

Бінокль

Бінокль вдалось знайти за ексклюзивною ціною - 1600 грн + 200 грн за футляр. На даний момент ми маємо на рахунку ще 1 500 грн і продовжуємо збирати гроші на тепловізор.

Окрім того, волонтери передали ноутбук для іншого батальйону, оскільки робота з документацією вимагає все більше ресурсів. Традиційно ми везли не лише технічні ресурси. Це і продукти, і листи від київських школярів, які є не менш важливими для кожного бійця.

Шеврони у подарунок

Приємним дарунком цього разу стали шеврони “Укроп”, які тепер з гордістю носять командири. Отже, народна традиція тепер поширюється і серед військових.

Додамо, що збір коштів на найпростіший тепловізор та дальномір триває, всі подробиці тут.

Подарунок від дітей

Ми додатково оголосили збір теплих речей – светрів, шапок, шкарпеток, підштанників – тому що в степах холод відчувається зовсім по-іншому.

Всі подробиці про нашу допомогу та діяльність можете прочитати на сайті elios.org.ua або ж на сторінці у Facebook: www.facebook.com/elios.mylist

Дякуємо всім, хто продовжує допомагати. Без вас вся допомога була б просто неможливою. Кожна гривня - це додаткова допомога військовому.

Збір коштів відбувається на картку нашої кореспондентки Тетяни Мухоморової, через Приватбанк: 5211 5374 4567 4166

Україна