• Головна
  • Новини
  • РІСУ звітує: закупили та відвезли велику партію термобілизни нашим бійцям...

РІСУ звітує: закупили та відвезли велику партію термобілизни нашим бійцям

06.10.2014, 09:49
РІСУ звітує: закупили та відвезли велику партію термобілизни нашим бійцям - фото 1
Протягом вересня ми збирали гроші на термобілизну для наших військових в рамках допомоги від нашої редакції разом з Відділом соціального служіння УПЦ Київського Патріархату. Завдяки вам ми отримали 10 000 гривень, на які закупили 50 комплектів.

Протягом вересня ми збирали гроші на термобілизну для наших військових в рамках допомоги від нашої редакції разом з Відділом соціального служіння УПЦ Київського Патріархату. Завдяки вам ми отримали 10 000 гривень, на які закупили 50 комплектів. Дякуємо всім, хто долучився, та звітуємо про доставку.

Подарунок для бійців

Українська термобілизнаВсі комплекти разом з капеланами ми відвезли на полігон на Миколаївщині, для бійців 30 окремої механізованої бригади з Новоград-Волинська, які повернулись після боїв під Саур-Могилою, де героїчно тримали оборону. Один комплект, тобто гольф та рейтузи, коштував 200 гривень. Ми дякуємо виробнику з Чернівців, пану Олександру, фірма “Наталюкс”, за надання спеціальної низької ціни для бійців. Додатково виробник забезпечив безкоштовну доставку комплектів до найближчого міста, звідки ми їх завезли машиною. Термобілизна вже пройшла перші випробування – вона дійсно чудово підтримує рівень тепла, забирає піт та швидко сохне.

Окрема величезна подяка колективу релігієзнавців з Інституту філософії ім. Сковороди за масштабну фінансову допомогу. Вони не лише зібрали власні кошти, а й перерахували 10% від продаж тиражу нової книги “Майдан і Церква” – 4 500 гривень. Це надзвичайний внесок у нашу допомогу.

Подарунок для бійцівДорогою ми додатково купили фрукти, інші продукти та необхідні особисті речі. Ще раніше жителі Миколаєва за тиждень зібрали ноутбук, два принтери, канцелярські прилади та папір на прохання командирів.

Ми продовжуємо допомагати, що можливо тільки завдяки вашій участі. Наразі актуальні прохання – це тепловізор на 150 метрів, бінокль з вбудованим компасом та дальномір. Також надзвичайно потрібні будь-які теплі чоловічі речі – светри, шапки, шарфи, гольфи, щоб військові вдягали їх під форму.

Хлопці виглядають :)На рахунку лишилось 700 гривень і ми чекаємо на вашу допомогу, бо вже за тиждень знову рушимо на полігон, поки ще маємо можливість до них приїхати.

Отримати всю інформацію та поставити питання можна буде на сайті Відділу або на сторінці організації у Facebook (www.facebook.com/elios.mylist).Тут також виставляється інформація про використані кошти.

Кожна гривня - це додаткова допомога військовому. Збір коштів відбувається на картку нашої кореспондентки Тетяни Мухоморової, через Приватбанк: 5211 5374 4567 4166