РІСУ оголошує акцію «Відправ Догнала на батьківщину»

14.08.2012, 10:16
Релігійно-інформаційна служба України запрошує своїх читачів взяти участь в акції під назвою «Відправ Догнала на батьківщину».

Релігійно-інформаційна служба України запрошує своїх читачів взяти участь в акції під назвою «Відправ Догнала на батьківщину».

Для цього ми пропонуємо висилати свої поради, роздуми, ідеї на тему: що слід зробити, аби законним методом спровадити Антоніна Догнала до Чехії, звідки він приїхав. Ваші рекомендації ми спробуємо донести до тих, хто їх зможе реалізувати.

Колишній католицький священик Антонін Догнал, як відомо, в Україні перебуває нелегально, його релігійне угрупування не має державної реєстрації. Проте, незважаючи на такі «дрібниці», він безперешкодно баламутить людей, хуліганить, займається публічною діяльністю, пікетує органи влади, судиться з журналістами. Догнал і його адепти свої погляди поширюють чи не у всіх українських релігійних спільнотах. Вони діють серед греко-католиків, римо-католиків, православних, протестантів. Вони без запрошень вриваються у родини, сіючи там сльози і розпач. Будь-яка інша європейська держава вже давно депортувала б Догнала. Однак українська влада мовчить, не вживає щодо релігійних екстремістів жодних адекватних заходів і робить вигляд ніби нічого страшного не трапилося.

Релігійно-інформаційна служба України сподівається, що серед наших читачів є чимало людей креативних, які мають оригінальні думки і знають, як можна припинити деструктивну діяльність цього релігійного угрупування і депортувати їхнього керманича додому. Адже часто так буває, що вирішення, навіть найскладнішої проблеми, лежить на поверхні і ніхто його не помічає.

РІСУ обіцяє оприлюднити і відзначати найоригінальніші пропозиції акції «Відправ Догнала на батьківщину», які надійдуть на нашу адресу. Свої ідеї можна надсилати на електронну скриньку: [email protected]