РІСУ наближається до ювілейного року

30.11.2010, 20:42
2011 рік буде ювілейним для РІСУ — 10 років від заснування редакції, запуску спочатку англомовної, а потім і україномовної версії. З цієї нагоди редакція планує низку акцій та публікацій.

2011 рік буде ювілейним для РІСУ — 10 років від заснування редакції (лютий), запуску спочатку англомовної (квітень), а потім і україномовної версії (жовтень). З цієї нагоди редакція планує низку акцій та публікацій.

Ми хочемо детальніше поговорити про релігійну журналістику в сучасній Україні, про проблеми церковного піару, проблеми взаємовідносин світської і церковної журналістики, суто професійні аспекти висвітлення релігійної тематики в світських ЗМІ та підготовки відповідних кадрів журналістів.

2011 рік має стати новим рубіконом в діяльності РІСУ: запуск нових проектів, напрямків, урізноманітнення жанрів, форм. Про них наразі ще завчасно говорити, але вони вже в стадії розробки.

Ми хочемо почути думки наших читачів про нашу працю. Ми хочемо шукати тісніших форм співпраці як з церковними прес-службами, так і з колегами-журналістами. Ми зацікавлені у тому, щоби наша праця ставали більш корисною.

Запрошуємо наших читачів до інтерактивності та очікуємо на пропозиції нових ідей та авторів.

Теги: #РІСУ