РІСУ змінює обличчя

10.12.2009, 13:00
10 грудня 2009 року портал Релігійно-інформаційної служби України цілковито змінив свій дизайн та структуру. Зараз ви вже на новому порталі РІСУ.

10 грудня 2009 року портал Релігійно-інформаційної служби України цілковито змінив свій дизайн та структуру, з'явилися також новинки.  Зараз ви вже на новому порталі РІСУ.

Проте старий портал не зник. Вже днями його можна буде побачити під дещо зміненими адресами!

Зараз ми активно наповнюємо новий портал елементами дизайну та переносимо матеріали з колишньої версії РІСУ.

Зрозуміло, що робота з перенесенням потребує чимало зусиль та часу, тому ми запланували, що старий портал буде доступний нашим читачам протягом тривалого часу.

Зверніть увагу, що ми ввели поняття реєстрації на порталі. Лише зареєстровані читачі зможуть писати коментарі, заводити блоги і багато іншого. Зареєстровані читачі навіть можуть під свій смак дещо видозмінювати налаштування головної сторінки.

Якщо ви зараз ще не бачите підрозділів, які були на попередньому сайті, вони на стадії переробки і оновлення. Також зверніть увагу, що відбулися зміни в структурі сайту,  тому ці підрозділи на новому сайті можуть бути вже в інших розділах.

Вже активно діє оновлений форум.

Представляємо Вам новинки: календар, релігійний туризм. Незабаром будуть й інші оновлення.

Дуже сподіваємося на ваше розуміння і підтримку. Свої зауваження просимо надсилати на адресу редакції: [email protected]

Сподіваємося, що наша оновлена праця принесе вам користь і задоволення.