Блог Дениса Коляды_image

Блог Дениса Коляды

Не можете служити Богові й мамоні

23.01.2020, 14:22
Не можете служити Богові й мамоні - фото 1

Мене днями запитують як я ставлюся до МФО в ВР за «Цінності, Гідність, Родина»? Самі задекларовані слова в мене не викликають ніякого спротиву. Але коли цими словами намагаються прикритися відверті злодії, агенти кремля, чи корупціонери, виникає запитання, а чи справді це нормально?

Мене днями запитують як я ставлюся до МФО в ВР «За Цінності, Гідність, Родина»? Самі задекларовані слова в мене не викликають ніякого спротиву. Але коли цими словами намагаються прикритися відверті злодії, агенти кремля, чи корупціонери, виникає запитання, а чи справді це нормально?

Знаєте хто найбільший захисник «традиційних» цінностей у сучасному світі? Всім відомий, як сказав Гундяєві «раб на галерах», Володимир Путін. Росія давно бореться за статус «найдуховнішої» країни світу. Вони ось навіть відправляють на схід України вбивць, які з криками: «В ім'я Ісуса Христа» гатять по нашим захисника.

І ще трохи про подвійне дно. Один зі співкерівників цієї тусовки Олег Волошин (ОПЗЖ, раб Медвичука) хоче провести в Україні всесвітній конгрес сімей і що вже почалися перемовини з Брайаном Брауном, який керує WCF в США. Як пише Антон Шеховцов: «І WCF, і Браян Браун - безпосередньо - пов'язані з санкціонованим російським бізнесменом Костянтином Малофєвим, який фінансував перше проросійське повстання на сході України, за яким слідує російське вторгнення в регіон».

І це лише підтвердження моєї думки. Під захистом сімейних і традиційних цінностей (незрозуміло від кого їх треба захищати) нам хочуть продати «русский мир». Звісно я не можу стверджувати, що всі 300 спартанців, що увійшли в це об'єднання, одночасно стали агентами кремля. Чи наміри тих, хто працював над цим об'єднанням, погані. Але як сказав один мій знайомий: «ложка лайна може зіпсувати бочку з медом». Цією ложкою є подвійне дно ціннісної бази. Логіка засновників, коли їх запитуєш, що там робить Кива, звучить так: щоб увійшли всі фракції. Питання для чого? Щоб відстоювати гідність і цінності? Хто? Ті, що плюндрують нашу гідність, ті, що працюють адвокатами диявола?

Христос сказав: «не можна служити двом господарям…». Не можна казати про цінності і бути кумом Путіна… Говорити про гідність людини і знімати повій у залі ВР, чи "дрочити", чи навіть розглядати інтимні фото в сакральному місці, котрим має бути парламент країни для дійсно цілісних людей.

На місці релігійних лідерів країни та міжрелігійних організацій, центрів, я б засудив такі дії парламентарів. Захищаючи цінності, не підписуймо договір з дияволом. І неможливе відстоювання цінностей без свідчення і служіння. Адже тоді це найбільший гріх… Якщо Христос міг терпіти блудників, розбійників, митарів, то лицемірства і фарисейства Він не переносив. Бо якщо ми це підтримуємо, то стаємо «подібні до гробів побілених, які гарними зверху здаються, а всередині повні трупних кісток та всякої нечистости!»

Позиція релігійних громад мала би бути чіткою. Вона озвучена словами пророка Івана Хрестителя, котрий побачив як до нього "йшли святоші" і так каже їм: «Роде зміїний, хто вас надоумив утікати від гніву майбутнього? Отож, учиніть гідний плід покаяння!»

spokusa.jpg

Последние новости

Вчера
26 марта
25 марта